2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قانون شکرگذاری مثل دعا خوندن از خدا میخواهیباید ذهنی باور کنی بهش رسیدیحتی ذره ای شک نکنی اگه نرسیدی ...

من کسی رو دوست داشتم همیشه در خیالم و فکرم با اون بودم مثل زن و شوهر

اون الان داره ازدواج میکنه

یعنی مال من اشتباه بوده؟

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

تو کتاب راند بران مهره شکر گذاری یا راز بخون حتی کتابش نخری فایل یا ویس تو گوگل هست ببین

بحث اینه

مم هر وقت به چیزی فکر کردم و تو خیالم بوده بهش نرسیدم برعکس شده

من هر وقت به یه چی فکر میکنم برای اتفاق نمی افته

ببین ذهنت منفی میگذره

الان این نوشتی خودش ارتعاش منفی

تو وقتی این نوشتی حتی اون لحظه هم فکری کنی قبلا دائم تو ذهنت هست من فکرم کنم بهش نرسیدم این خودش مانع

چی هست بگین

یعني توجه و تمرکزتون روی هر چیزی باشه همون اتفاق می افته

برای منم همینطوره

وقتی به موضوعی عمیقا فکر میکنم بعد مدتی اتفاق می افته

عاشق خدام #خودم#خانوادم#زندگی#خوبیها#میشه برای سلامتی پدرومادرم صلوات بفرستید

من کسی رو دوست داشتم همیشه در خیالم و فکرم با اون بودم مثل زن و شوهر اون الان داره ازدواج میکنهیعنی ...

بله اشتباه فکر کردی حتما

من بااین فکر ماشین مورد علاقه

گوشی

شغلم

حتی اونروز پول نداشتم حسابم با فکر کردن بهش به طور باورنکردنی از اداره پول زدن

اعتقاد ندارم ولی ب هرچیزی فکرکردم واسم پیش اومدالبته تلاش نبوده افکار ناخودآگاه بوده

مثلا به چیا رسیدی از افکار ناخودآگاهت ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ببین ذهنت منفی میگذره الان این نوشتی خودش ارتعاش منفی تو وقتی این نوشتی حتی اون لحظه هم فکری کنی قبل ...

حرفت درسته

اما خیلی چیزا بود

من همیشه فکر کردم که دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و توی یه کلاس شاد دارم به دانش آموزام درس میدم و اینقد خوشحالم که نگو....نتیجه میومد میرید تو حالم 🤣😭