سلام به مامانای عزیز ، پسرم دو ماه و نیمه هست ، میخوایم ختنه ش کنیم اما تصمیم گیری برای اینکه سنتی ختنه بشه یا حلقه برامون خیلی سخت شده میشه راهنماییم کنید 🙏
سنتی راحت تره. الان با لیزر راحت انجامش میدن خونریزی انچنانی نداره و زودهم خوب میشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پسرمو همون سن ختنه کردم ، دکتر پرسید حلقه میخوای یا سنتی ؟ گفتم فرقش چیه ؟ گفت حلقه واسه دکتر راحته سنتی واسه بچه راحته ، گفتم پس سنتی ، قیمتش هم یکی بود ، اصلا هم گریه نکرد ، خیلی هم زود خوب شد
من پسرمو حلقه زدم ولی پشیمونم تا حالا چندبار چسبیده و هنوز که دوسالشه روزی سه بار کرم میزنم .
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
ببخشید دکترش کی بود ؟ من نمیدونم پیش کی باید ببرم حتی
جراح عمومی فکر کنم. بری بیمارستان یا کلینیک هایی که جراحی سر پایی دارن بهت میگن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....