2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

1 بازدید | 1 پست

من حدود ۴ ساله به پرپشتتر کردن ابروهام فکر میکنم و در این مدت حتی به میکروبلیدینگ هم فکر کرده بودم، ولی در نهایت تصمیم گرفتم کاشت ابرو انجام بدم. قرار بود هزینه عمل رو هم قسطی پرداخت کنم.

الان که به عمل نزدیک شدم، خیلی مرددم. تا الان ۱ میلیون تومان بیعانه دادم و ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هزینه آزمایشها رو آزاد پرداخت کردم و با رفتوآمد، حدود ۵ میلیون تومان برام هزینه شده. طبیعتاً اگر کنسل کنم حس میکنم این پولها حیف و سوخت شده.

هزینه خود عمل هم ۳۹ میلیون تومان هست و با آزمایش، دارو و رفتوآمد احتمالاً کل هزینه به حدود ۵۰ میلیون تومان میرسه؛ برای من مبلغ کمی نیست، هرچند قرار بوده قسطی پرداختش کنم.

از طرفی درد، دوران نقاهت و سختی مراقبتهای بعد از عمل هم برام مهمه، چون بچه کوچیک دارم و ۲ سال و چند ماهه است.

موضوع دیگه اینه که کلینیک نوآوران مشهد درباره جزئیات عمل خیلی توضیح نداده؛ فقط گفتن پشت سر حدود ۵ سانت برش میخوره. درباره تعداد گرافت، نحوه برداشت، جای بخیه و جزئیات نتیجه توضیح زیادی ندادن.

از طرفی با خوندن بعضی نظرات منفی درباره کلینیک نوآوران بیشتر مردد شدم. نگرانی اصلی خودم هم اینه که نتیجه کاشت غیرطبیعی و موکتی، سیخسیخی، حالت مسواکی یا بیش از حد پررنگ بشه. من ابروی کاملاً طبیعی میخوام و اصلاً دوست ندارم مشخص باشه کاشت انجام دادم.

از یه طرف ۴ ساله این خواسته رو دارم و نمیخوام به خاطر ترس منصرف بشم؛ از یه طرف هم میترسم نزدیک ۵۰ میلیون هزینه کنم، درد و نقاهت رو تحمل کنم و در نهایت از نتیجه راضی نباشم.

اگر کسی تجربه واقعی کاشت ابرو در نوآوران مشهد رو داره، مخصوصاً درباره درد، نقاهت، مراقبت با بچه کوچک، نتیجه نهایی، جای برداشت پشت سر و طبیعی بودن خواب و ظاهر موها، ممنون میشم تجربهتون رو بگید. همچنین اگر کسی بین کاشت ابرو و میکروبلیدینگ مردد بوده و هر دو گزینه رو بررسی کرده، خوشحال میشم تجربهاش رو بگه.

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بازم می ترسم از برداشتن موی سرم و بخیه خوردن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.