2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 162 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه همه ی اینایی که گفتی رو داشته باشه بیشتر از که انتظارش رو داری داشته باشت خوب پاک نجیب باخانواده ...

به نظرم که شرایط شما عالی هست و آقا خیلی هم دلش بخواد شما اوکی بدی

تنها اوست که می ماند.زندگی هنوز هم زیبایی خودش را دارد

به نظرم که شرایط شما عالی هست و آقا خیلی هم دلش بخواد شما اوکی بدی

افرین فکرت کار میکنه

پسرا دنبال دختر هرزه هستن چون به قول شما خوش میاد

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
اگه همه ی اینایی که گفتی رو داشته باشه بیشتر از که انتظارش رو داری داشته باشت خوب پاک نجیب باخانواده ...

نه چرا باید کنسل باشه ؟

ازدواج موفق یعنی قبول شخص با همه شرایط بد و خوبش باهم کنار هم

بلوغ فکری میگه که هیچ آدمی کامل نیست و همسرت رو همونجور که هست باید صمیمانه دوست داشت و احترام گذاشت

دلیل اینکه همسرم باهام ازدواج کرد این بود من نخواستم باهاش دوست شم اونم پیش خودش گفته بود باید هرجوری شده بگیرمش

میگفت اگه باهام دوست میشدی خواستگاری نمیومدم

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

نه چرا باید کنسل باشه ؟ازدواج موفق یعنی قبول شخص با همه شرایط بد و خوبش باهم کنار هم بلوغ فکری میگه ...

افرینننن

مسلما فردی با این مشخصات ممکنه از انجام بعضی کارها دوری کنه و احساس کنه اخلاقیاتش رو زیر سوال می بره

کاربر آقا 

موضوع تاپیک شما، این سوال شما یک سوال کلیشه ای هست که هیچوقت نمیشه یک جواب واحد براش پیدا کنید

ببرای انتخاب درست و ساختن یک رابطه موفق هیچ چارت از پیش تعیین شده ای وجود نداره

همه آدمها با 5 نیاز بنیادین زاده میشن ولی در هر شخص شدت این 5 نیاز ها باهم تفاوت داره، که این شدت ها در اون 5 نیاز، تمام انتخابات و رفتار هاشون رو تشکیل میده

پس معیار انتخاب هر شخص با شخص دیگه متفاوت هست

برای انتخاب صحیح واسه ساخت یک رابطه موفق باید معیارهای عمیقتری رو هردو طرف داشته باشن

ظاهر و مادیات و... یکسری معیارهای کاملا سطحی هستن که اگر با اونها پیش بری یک رابطه سالم ایجاد نمیشه

مسلما فردی با این مشخصات ممکنه از انجام بعضی کارها دوری کنه و احساس کنه اخلاقیاتش رو زیر سوال می بره

افرین خوب فهمیدی منظورم رو

دلیل اینکه همسرم باهام ازدواج کرد این بود من نخواستم باهاش دوست شم اونم پیش خودش گفته بود باید هرجور ...

شوهرت بسیار ادم با درکی هست

موضوع تاپیک شما، این سوال شما یک سوال کلیشه ای هست که هیچوقت نمیشه یک جواب واحد براش پیدا کنید

ببرای انتخاب درست و ساختن یک رابطه موفق هیچ چارت از پیش تعیین شده ای وجود نداره

همه آدمها با 5 نیاز بنیادین زاده میشن ولی در هر شخص شدت این 5 نیاز ها باهم تفاوت داره، که این شدت ها در اون 5 نیاز، تمام انتخابات و رفتار هاشون رو تشکیل میده

پس معیار انتخاب هر شخص با شخص دیگه متفاوت هست

برای انتخاب صحیح واسه ساخت یک رابطه موفق باید معیارهای عمیقتری رو هردو طرف داشته باشن

ظاهر و مادیات و... یکسری معیارهای کاملا سطحی هستن

موضوع تاپیک شما، این سوال شما یک سوال کلیشه ای هست که هیچوقت نمیشه یک جواب واحد براش پیدا کنیدببرای ...

با نظر شما موافقم ولی شرایط خوب خیلی بهتر از احساساتی بودن دختری هستش که هیچی نداره و فقط می خواد با ظاهر کردن احساسات در مقابل طرف طرف رو خام کنه که عیب هاش به چشم نیاد

مرسی