2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 162 پست
خب اولش صداقت مشخصه که منظورتون چیهبرای مورد دوم و سوم پاکی یعنی چی یعنی حتی به هم دیگه هم دست ندین ...

منظور از پاکی یعنی با یه نفر باشه تو اون مقطع و دوره و زرنگی هم آخه بعضی ها یه گیجی رو مخی دارن شایدم کمبود اطلاعات دارن

تنها اوست که می ماند.زندگی هنوز هم زیبایی خودش را دارد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مهربونیش و ادب و احترامی ک بهم میذاره

اگه همه ی اینا رو انجام بده ولی خیلی گرم نگیره تو رابطه یعنی طرز فکرش سنتی باشه کنسله؟

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
نجابت رو برام تعریف کن؟ به چه کار هایی میگی نجابت؟اگه دختر اخلاق هم نداشته باشه باز زیبایی صورت برات ...

خوب مشخصه دیگه هرز نپره دوس پسر نداشته باشه و اگه اخلاق نداشته باشه که هیچ بدرد نمیخوره

اگه همه ی اینا رو انجام بده ولی خیلی گرم نگیره تو رابطه یعنی طرز فکرش سنتی باشه کنسله؟

من دوس دارم طرفم خیلی باهام گرم و راحت باشه هیچ حرف پنهونی نداشته باشه شوخی کنه بگه بخنده

خوب بگو چندتاشو

پسر یا مرو نباید لاشی باشه وقتی زنی یا دختری انتخاب میکنه نباید جز اوت کسی دیگه ببینه

معرفت داشته باشه ارزش قائل باشه خیلی چیزا هست به ذهنم نمیرسه دیگه

وطن عشق من هموطن جان من:)

نجابت،ایمان،تحصیلات ،...

اگه همه ی اینایی که گفتی رو داشته باشه بیشتر از که انتظارش رو داری داشته باشت خوب پاک نجیب باخانواده تحصیل کرده زیبایی که فرشته وضع مالی خانواده عالی خانواده ادم حسابی باشه ادم ساده ای باشه ولی خیلی گرم نگیره تو رابطه یعنی طرز فکرش سنتی باشه کنسله؟یعنی خیلی دوست نداره بچسبه به پسر یا با بعضی کار ها رو در شان خودش نمی بینه و انجام نمیده؟

موافقم درست میگی

اگه همه ی اینایی که گفتی رو داشته باشه بیشتر از که انتظارش رو داری داشته باشت خوب پاک نجیب باخانواده تحصیل کرده زیبایی که فرشته وضع مالی خانواده عالی خانواده ادم حسابی باشه ادم ساده ای باشه ولی خیلی گرم نگیره تو رابطه یعنی طرز فکرش سنتی باشه کنسله؟یعنی خیلی دوست نداره بچسبه به پسر یا با بعضی کار ها رو در شان خودش نمی بینه و انجام نمیده؟

صداقت و پاکی و زرنگی