2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 162 پست
مرسی از نظرتون استفاده کردیممن تا حالا اقایون بالغ رو ندیدم این جور افکاری داشته باشن صرفا جوری رفتا ...

این برداشت شما از آقایون هست ولی خلاف واقع هست

اگر فکر میکنید آدمهای دورتون بشکل واقعی این ویژگیها رو نداشتن تابحال، باید معیار انتخاب هاتون رو تغییر بدین

تا مادامی که با همون معیارهای سابق دایره آدمها رو انتخاب کنیم خروجی همون شکل از آدمها میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر اقای نویسنده چیه؟اگه همه ی اینایی که گفتی رو داشته باشه بیشتر از که انتظارش رو داری داشته باشت خ ...

مثل این که حساسیتت فقط روی طرز تفکرته و اعتقادت

بزار خیالتو راحت کنم

من تو خانواده ی خیلی ازاد و بازی بزرگ شدم در حدی که تو ارتباط و لمس و ... محدودیت ندارن ولی کسی که انتخاب کردم کاملا ضد فرهنگ خانوادگیمونه و این انتخاباتم حساب شده بوده و واسم ارزش داشت چنین انتخابی که به حریم خودش احترام میزاره و ارزش قائله

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

مثل این که حساسیتت فقط روی طرز تفکرته و اعتقادت بزار خیالتو راحت کنممن تو خانواده ی خیلی ازاد و بازی ...

افرین جواب حرفم رو فهمیدم

با تشکر

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸
مطمعنا ضعیف بودن و از جایگاه نیاز بهتون نزدیک شدنیک مرد واقعی اینطوری به کسی ابراز علاقه نمیکنه

اتفاقا بعضیاشون در وهله اول خودمو چهرمو و هیکلمو دیده بودن و پسندیده بودن و صدی ب نود اول بخاطر خوشکلیم اومدن جلو .. بعد ک دیگ وضعیت مالیم و زندگیم دیدن پافشاریشون صدبرابر شد