2777
2789
عنوان

ژل لب

99 بازدید | 10 پست

لبامو فیلر زدم خیلی بزرگ شده الان ۲۴ ساعت میگذره

مخصوصا لب بالام وقتی میخندم هر دوطرفش خیلی بزرگه و خط لب بالام صاف نیس

توروخدا راهنماییم کنین اگ تجربه داشتین 😭

ورمه عزیزم

انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم همین ده روز پیش زدم سه روز اول ورم باد شدید داشت انقدر بدم اومد که نگو بعد۴/۵ روز یه کوچولو شد ا ...

اون مرز بین لب و پوشت مشخص و واضح میشه ؟ چون برا من خیلی معلوم نیست و قسمت پایین لب بالام خیلی ورم داره و فلت نیست 🥲

نه والا نگرفتم الان لبت خوبه ۴/۵ روز صبر کن مطمعن باش خیلیی کوچیک میشه ورم من ازتو بیشتر بود

موقع خندیدن اون قسمتهای پایین دوطرف لب بالام صاف نیست مثل لب نچرال این برمیگرده کامل یا میمونه تا حدی ؟ 😭🥲