2777
2789
عنوان

چجوری توبه کنم

67 بازدید | 11 پست

من یه اشتباه بزرگی کردم و دل ینفر شکستم میخوام توبه کنم چیکار کنم؟ نماز باید بخونم؟ دو شب تا صبح دارم استغفار میگم از خدا خاستم منو ببخشه چون از نیت من در اون لحظه اگاه بود و میدونست خودم چقدر پشیمونم از انجام دادنش، بهم بگید چیکار کنم که خدا منو ببخش اون یک نفر که خیلیم واسم عزیز هست بهش ظلم شده و ناراحته

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

باید ازش حلالیت بطلبی و سعی کنی براش جبران کنی

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول برو از طرف عذرخواهی کن

کردم به پاش افتادم همه چیو توضیح دادم براش گفت میبخشمت ولی قلبم که شکسته رو چیکار کنم

گفته میبخشمت ولی قلبم شکسته کمرم صاف نمیشه

خدا براش جبران کنه

استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخون از طرفش کارهای نیک انجام بده و هرجا تونستی براش جبران کن دیگه

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

خدا براش جبران کنه استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخون از طرفش کارهای نیک انجام بده ...

تاثیری داره؟

نماز استغفار تو تاپیکمه بخونش خودم همین الان خوندمش حس خیلی خوبی میده...تاپیکی ک گفتم بیاین ی چیز خوب یادتون بدم😍

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

تاثیری داره؟

ان شاءالله داره دیگه این توصیه هاییه که برای جبران حق الناس هست دیگه عذر خواهی و جبران و عدم تکرار و استغفار و انجام کار نیک از طرف ذوی الحقوق

همین که پشیمونی دلت شکسته و قصد تکرار این کارو نداری حلالیت هم گرفتی یعنی ان شاالله توبه ات پذیرفته شده خدا خیلی مهربونه

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست