2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 38 پست
با خوندن امضات ناخودآگاه اشکم سرازیر شد میگن دعا در حق کس دیگه زودتر اجابت میشه الهی به حق دل شکسته ...

واقعاااا؟عزيزم😭😭😭الهي كه دعات درحق دخترم مستجاب بشه وخييييلي زووود تاپيك سلامتيشو بزنم.توروخدا دعا كن براش.ممنون

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

[QUOTE=62855116]واقعاااا؟عزيزم😭😭😭الهي كه دعات درحق دخترم مستجاب بشه وخييييلي زووود تاپيك سلامتيشو بزنم.توروخدا دع ...[/QUOانشالله به خدا مطمئنم میای به زودی تاپیک میزنی که دخترت شفا پیدا کرده مطمئنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=62855116]واقعاااا؟عزيزم😭😭😭الهي كه دعات درحق دخترم مستجاب بشه وخييييلي زووود تاپيك سلامتيشو ...

واااااي خدا از دهنت بشنووووه.ممنووون عزيززززم،ان شالله خيييلي خيييلي زووود تاپيكشو ميزنم.

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
[QUOTE=62855116]واقعاااا؟عزيزم😭😭😭الهي كه دعات درحق دخترم مستجاب بشه وخييييلي زووود تاپيك سلامتيشو ...

جالبه برام كه اينقد بااطمينان گفتي.پس حتمااااا ميشه حتمااااا

شما قبل ازین که زندگیت خراب بشه معجزه دیدی پس حق داری اعتقاد داشته باشی چون زندگیت بهم نریخت ولی من ...

عزیزم من معذرت میخوام اگه ناراحت شدی حق با شماست من نمیدونم چی به شما گذشته به هرحال خداوند همیشه واسه بندش بد نمیخواد انشاالله مشکلت به زودی حل بشه. بازم اگه ناراحت شدی ببخشید

عزیزم من معذرت میخوام اگه ناراحت شدی حق با شماست من نمیدونم چی به شما گذشته به هرحال خداوند همیشه وا ...

خواهش می‌کنم مسئله ای نیست ممنون

دیگه طاقتم طاق شده لطفا واسم دعا کنید حاجتم برآورده شه ❤