2777
2789
عنوان

جاری😑

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 37 پست
پس خیلی هواشو داشته باش.خییلی قدرشو بدون.معلومه اهل دله و دل پاک

خیلی هواشو دارم یوقتایی بچشو نگه میدارم از جون دل بچشو دوست دارما در حد توانم بتونم یه کادویی لباسی واسه بچش میخرم همیشه هم دعاشون میکنم هم خودشو هم شوهرشو

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد من بده اگه ایندفه به حساب بانکی اشاره کرد چی بگم؟

آخه تو موقعیت باید جواب بیاد یا با روحیت بخونه مثلا اگه کسی به من همش بگه پس انداز میکنی میگم اره خیلی داریم پس انداز میکنیم خدارو شکر همسرم خیلی به فکرمونه چون معمولا اینجور آدما میخوان حرص درآرن وقتی حاشا کنی که نه و اینا به هدفشون میرسن وقتی میگی اره زیاد داریم ما پولداریمو فلان حرصشون درمیاد اگه نه میدونی شخصیتش یه جور دیگس کاملا بی توجه و عاقلن در سفیه نگاه کن بهش بگو نمیدونم والله شما انگار بیشتر در جریانی من زیاد خوشم نمیاد به کارای شخصی شوهرم سرک بکشم 

آخه تو موقعیت باید جواب بیاد یا با روحیت بخونه مثلا اگه کسی به من همش بگه پس انداز میکنی میگم اره خی ...

جمله اخرت ایول داره

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
جمله اخرت ایول داره

من جاری ندارم ولی خانومایپسر عمو پسر عمه شوهرم کم از جاری ندارن یه چیزای بدیهی رو میگم وااا من در جریان نیستم اصلا در جریانه قیمت نیستم کلا دیگه چیزی نمیپرسن شوهرمم کلی دوس داره میگه کاش یه ذره جای تو بودم زود جواب میدادم 

یه بار یکی از دوستای خیلی دور که اصلا ارتباط نداشتیم هی راجع به خونمونو قیمتش و رهنشو.... همه چیو پرسید منم چون خودم از کسی هیچی نمیپرسم بدم میاد خیلی رک گفتم نمیدونم من در جریانه قیمتا نیستم دوس ندارم راجع به این مسائل بپرسم برگشت بهم گفت شوهرت اومد حتما بپرس بهم بگو 😐

من جاری ندارم ولی خانومایپسر عمو پسر عمه شوهرم کم از جاری ندارن یه چیزای بدیهی رو میگم وااا من در جر ...

وااا

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
وااا

والله منم متعجبم ولی واقعا خودم هیچی نمیپرسم از هیچکس اصلا اجازه نمیدم ولی خب از من ریز به ریز میپرسن آخه قیافمم یه کم مظلوم کم رو و سادس همه فک میکنن زود همه چیو میگم