2777
2789
عنوان

سرد شده

57 بازدید | 18 پست

من چند وقتیه نامزدم ازم سرد شده ذوق شوق اولیه رو نداره

اوایل حتی با اینکه سرکار بود خیلی پیامم میداد و ابراز عشق میکرد

ولی دوماهی از هم خیلی دوریم اونم سرد شده

توجه کمتر ابراز علاقه کم ، حتی من ابراز علاقه میکنم هم خیلی سرسری میگذره اهمیت نمیده زیاد

درکل احساس میکنم سرد شده

انگار اول اولویت زندگیش من بودم

ولی حالا خودش شده

من چیکار کنم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی مدت فاصله بگیر حساس نشو محل نده توجه نکن بلکه تلنگر بخوره بخودش بیاد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چطوری فاصله بگیرم؟؟

دم دست نباش زیاد جواب نده نچسب کلنجار نرو سختگیر باش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ی مدت فاصله بگیر حساس نشو محل نده توجه نکن بلکه تلنگر بخوره بخودش بیاد

شما که یک مرد هستین خیلی بهتر درک میکنین این حال مردارو چیکار کنم واقعا

دلیل رفتارش چیه

نکنه دوسم نداره بفکر کات

اگه براش اهمیت نداشت چی پیگیرم نشد چی

پیگیر نشد مشخصه دیگه

بگو جدا شیم

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

من که این چند وقت که سرد شده بود منم سرد شدم حتی قهرم کردم اومد برا آشتی هم ولی خیلی سردبعد دیدم جوا ...

اشتباه کردی دیگه تو هم سر باش بزار بهش بربخوره به خودش بیاد

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

چطوری محل ندم چیکار کنم ینی

زنگ نزن، پیام نده. اگه پرسید چرا خبر نگرفتی الکی بگو داشتم فلان کار رو میکردم سرم شلوغ بود

یا مثلا همین الان یه نقاشی بکش، یه چیزی بپز چه میدونم هرکاری که بلدی انجام بده استوری کن

بذار بفهمه کارهای دیگه ای هم داری و به خودت اهمیت میدی