2777
2789
عنوان

مامانا

88 بازدید | 12 پست

نوزاد من نزدیک دوماهشه،از وقتی به دنیا اومده همش نگرانم خودم مریض بشم بچم بمونه،یا بچم مریض بشه،این فکرا داره دیوونم میکنه بنظرتون طبیعیه؟تو شهرغریب هم هستم تنها بچمو نگه میدارم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین منطقی فکر کن

اگه رفت امد انچنانی نداشته باشید، جاهای شلوغ ماسک بزنید ویروس نمیگیرید

اگر هرکدومتونم مریض بشید دکتر هست، هرمریضی هم نهایتن یک هفته ایی خوب میشید

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین منطقی فکر کن اگه رفت امد انچنانی نداشته باشید، جاهای شلوغ ماسک بزنید ویروس نمیگیریداگر هرکدومتو ...

دلهره ی بدی دارم،دیگه اصلا واسه خودم نیستم خیلی نگرانم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

هیچی نمیشه شما تازه زایمان کردی و این فکر هارو بزار کنار از نوزادی بچت لذت ببر سعی کن بری باشگاه یو ...

هیچ جا نمیتونم برم،اونروز یه ربع رفتم مغازه لباس بخرم،کلی گریه کرده بود فعلا باباشو نمیشناسه

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

دلهره ی بدی دارم،دیگه اصلا واسه خودم نیستم خیلی نگرانم

دلهره ات واقعی نیست وسواسه

رو خودت کار کن، مثبت فکر کن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نگران نباش یه کوچولو بزرگ بشه از این فکرا درمیای

خداکنه،این فکرا اصلا نمیذاره از نوزادی بچم لذت ببرم،همش منفی بافی میکنم و نگران مریضیم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

خداکنه،این فکرا اصلا نمیذاره از نوزادی بچم لذت ببرم،همش منفی بافی میکنم و نگران مریضیم

خب برو پیش یه عالم دینی تا بهت یه ذکری بگه با گفتنش دلت آروم میشه

تو خونت هم همیشه سوره بقره رو پخش کن تا وسوسه نیاد سراغت

امان از مادر بودن ، یه مادر همیشه فکرش درگیر این مسائله ، سعی کن بهش فکرنکنی و سرخودتا با بچت و کارا ...

همش این فکرا تو سرمه،بیرون هم نمیتونم برم موندم خونه همش فکرو خیال میکنم،واقعا افسرده شدم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️