2777
2789
عنوان

عمل بینی

79 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من ۲۹ شهریور عمل بینی پیش خانم دکتر اسلامی انجام دادم

الان بیش از یک هفته میگذره

با همه ی ورمش خیلی راضی ام

من چون خیلی سردرگم بودم موقع عمل بینی و نمیدونستم کدوم دکترو انتخاب کنم این تاپیکو زدم برای اون کسی که میخواد عمل کنه و دنبال دکتر خوب میگرده

خانم دکتر با تجربه ترین و دوست داشتنی ترین دکتریه که دیدم و خداروشاکرم که باهاشون اشنا شدم

حس مثبتی که به ادم منتقل میکنن عالیه؛ مهارت و تواناییشون حرف نداره

پیجی ندارن اهل تبلیغات هم نیستن اما مطبشون همیشه شلوغه چون هر کس عمل میکنه اطرافیانش رو میاره

برای دیدن نمونه کار هم باید برید مطب مریضارو ببینید

من امروز بعد از برداشتن گچ و دیدن بینیم تصمیم گرفتم این تاپیکو بزنم شاید برای خیلیا مفید باشه

امیدوارم هر چی صلاح خداوند هست براتون پیش بیاد:)

من بینیم گوشتی با پوست ضخیم بود

خدا خیر بده بهشون انقدر کوچولو و جمع و جورش کرده که هر بار میرم جلو آینه ذوق میکنم🫠❤️

البته بهم گفت فعلا ورم دارم ولی حتی با ورم هم قشنگ شدهه

چون متخصص گوش و حلق و بینی هستن و سابقه کار بالایی دارن خیالم راحت بود که تا حدی میرن جلو که به تنفسم ضرری وارد نشه الحمدالله ک همین هم بود

جز هیئت علمی دانشگاه تهران هستن داخل کلینک دانشگاه تهرانم عمل میکنن

اگ خواستین برین پیش خانم دکتر برا عمل درخواست دوستی بدید بهتون یک سری مواردی که برای قبل و بعد عمل لازمه بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بینیم گوشتی با پوست ضخیم بود خدا خیر بده بهشون انقدر کوچولو و جمع و جورش کرده که هر بار میرم جلو ...

اره برا منم گوشتیه یه بارم شکسته دیگ افتادم به فکر عمل زیبایی اما میترسم خیلی تغییر نکنم

کدوم شهر،چ هزینه ای

80

من هر جا رفتم رو ۱۵۰ ۲۰۰ بود خیلی تعجب کردم و البته یکمم دو دل شدم

اما دکتری ک پیج و تبلیغات نداره و با بیمار بر اساس واقعیت صحبت میکنه مشخصه که پولکی نیست

تهران هستم

عه شمام پیش اسلامی عمل کردی منم خیلی تعریعفشو شنیدم یکی از دوستامم پیش عمل کرده بود خیلی خوب شده بود ...

اره منم خیلی راضی بودم مخصن امروز ک گچو برداشت و بینی مو دیدم

۸۰ دادم

مطبشم پاسدارانه بزنی تو گوگل میاره

فقط حتما اگه میخوای ویزیت شی باید از تو سایت وقت بگیری چون مطب شلوغه منشی راه نمیده

اره برا منم گوشتیه یه بارم شکسته دیگ افتادم به فکر عمل زیبایی اما میترسم خیلی تغییر نکنم

نهه تغییر میکنیی خیلی خوشگلتر میشی بینی خیلی تو چهره تاثیر داره منم خیلی نگران بودم الحمدالله ک خوب شد