2777
2789
عنوان

لولیتا

64 بازدید | 17 پست

فیلمشو به تازگی دیدم، اونی که مال سال ۱۹۹۷ هست اصلا هم مربوط به اون عروسکها نیست

خیلی ذهنمو درگیر کرده، شما اول برام نظرتونو راجبش بگید بعد بگید چجوری فراموش کنم داستانشو

احساس میکنم خیلی سنگین بود

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

یه خلاصه ازش بگو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 اگه معتقدی دختر خوبه با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه و شوهر کوچولوی بی عرضشو جمع کنه و خوبه زن خرج شوهرشو بده و از این حرفای چرت و پرت میزنی با من بحث نکن چون حوصله پیکمی هایی مثل تو رو ندارم☠️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یه خلاصه ازش بگو

یک معلم خصوصی برای تدریس وارد خونه یک زنه میشه که دختر ۱۳ سالشو می بینه و عاشقش میشه

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

هیچی

باید انقدر منتظر بمونی تا زمان خودش درستش کنه و یادت بره یا عادی شه

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.