2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

من از ضد آفتاب دوستم استفاده کردم بعد هشت ساعت صورتم شستم بعدش لکه های سفید روشن تر از پوستم دیدم و لکه های نقطه ای قهوه ای چند روزی هم هست نرفتن چیکار کنم از چی بوده ربطی داشته ب کرم ؟

من از ضد آفتاب دوستم استفاده کردم بعد هشت ساعت صورتم شستم بعدش لکه های سفید روشن تر از پوستم دیدم و ...

آره اگر محصول جدیدی جز کرم نزدی احتمالا بخاطر اون بوده یا شاید کرم ضد آفتاب ی چیزی داشته که با روتین پوستیت تداخل داده مثلا ضد آفتاب ویتامین سی داشته باشه تو BHA بزنی تداخل میده ولی کوجیک اسید بگیر خیلی بهت کمک میکنه

آره اگر محصول جدیدی جز کرم نزدی احتمالا بخاطر اون بوده یا شاید کرم ضد آفتاب ی چیزی داشته که با روتین ...

با ژل شستشو شستم اومدم جلو آینه دیدم یهو چیز دیگه نزدم رفع میشن اینا ؟خیلی نگرانم یا برم دکتر

کوجیک اسید؟چی هست

با ژل شستشو شستم اومدم جلو آینه دیدم یهو چیز دیگه نزدم رفع میشن اینا ؟خیلی نگرانم یا برم دکتر کوجیک ...

نگران نباش ولی هیچوقت از کسی وسایل پوستی و آرایشی نگیر حتی یک رژ ساده دکتر بری که بهتر هم هست من فکر میکنم اینا لک آفتاب باشن کوجیک اسید به درمانشون کمک میکنه

با ژل شستشو شستم اومدم جلو آینه دیدم یهو چیز دیگه نزدم رفع میشن اینا ؟خیلی نگرانم یا برم دکتر کوجیک ...

نگران نباش ولی هیچوقت از کسی وسایل پوستی و آرایشی نگیر حتی یک رژ ساده دکتر بری که بهتر هم هست من فکر میکنم اینا لک آفتاب باشن کوجیک اسید به درمانشون کمک میکنه