2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

180 دیگه خوبه

همونطور که کمتر از این جالب نیست بیشترشم جالب نیست

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

تاپیک قبلی هم دیدین؟😁الان ۱۷۵ شدم.ولی بازم بیشتر همکلاسی هام ازم بلندن

شوهر من ۱۷۵

من ۱۵۵

اوکیم باهم

شوهرم کوتاه نیست

خیلیم خوبه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

تاپیک قبلی هم دیدین؟😁الان ۱۷۵ شدم.ولی بازم بیشتر همکلاسی هام ازم بلندن

بله.

اگه قدتون هنوز داره رشد میکنه میتونین پیش دکتر برین آمپول افزایش قد و قرص کلسیم و اینا میده

فعلا هم بجای بدن سازی و ورزشای سنگین بهتره ورزشای افزایش قد رو انجام بدین اگه با175 احساس کوتاهی میکنین

اره.سلیقه من که...من خودم پسرم😂

اهااا😐😐

وایی من فکر کردم شما خانمی

کلا ۱۷۵ نرماله تو ایران یعنا نه کوتاهه و نه بلند

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

بله.اگه قدتون هنوز داره رشد میکنه میتونین پیش دکتر برین آمپول افزایش قد و قرص کلسیم و اینا میده فعل ...

خیلی ممنون واقعا🌹

اره کلا الان حرکات قد میرم...

کلسیم و پروتئین و غیره.

ولی دیگه حس میکنم آخرای رشدم هستم