2777
2789
عنوان

گونال اف

252 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من چند ماه پیش دارو گرفتم برای عمل ivf ولی به خواست خدا خودم باردار شدم .لطفا راهنمایی کنید داروهام رو چکار کنم ؟از اول هم تو یخچال نگهداری کردم .مطبی که می خواستم ivf کنم و چند تا داروخانه شماره ام دادم ولی کسی زنگ نزده .توافقی یا اگه کسی هم نیاز داشته باشه میدم بهش 

خداروشکر  که طبیعی باردار شدی

میشه بگی مشکلت چی بود ؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خداروشکر  که طبیعی باردار شدی میشه بگی مشکلت چی بود ؟

ممنون .تنبلی تخمدان داشتم .بعد هم به تشخیص اشتباه دکتر گفت که لوله سمت چپم بسته شده .ولی عفونت خیلی شدید بودکه بعد از درمان عفونت باردار شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان گنال اف خیلی کم پیدا میشه باید خیلی خواهان داشته باشن که

نمی دونم .فکر می کنم چون داروی یخچالی هست .ولی من از اول تو یخچال نگهداری کردم .تاریخ انقضا هم داره .حتی حاضرم به یه نیازمند بدم .ولی کسی زنگ نمی زنه بهم

وای من چقد میگشتم دنبال گنال حتی تا یه شهرستان دیگه هم میرفتم

کاش یکی هم پیدا میشد من داروها رو بهش می دادم .من شیرازم .چند ماه پیش یک میلیون خریدم داروها رو .حیفه حداقل یکی استفاده کنه

ممنون .تنبلی تخمدان داشتم .بعد هم به تشخیص اشتباه دکتر گفت که لوله سمت چپم بسته شده .ولی عفونت خیلی ...

خداروشکر  عزیزم

منم تنبلی دارم دعا کن برای منم🙏 

خدا نی نیتو  حفظ کنه براتون ❤ 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خداروشکر  عزیزم منم تنبلی دارم دعا کن برای منم🙏  خدا نی نیتو  حفظ کنه براتون ❤&nbs ...

ممنون دوستم .انشاالله به زودی تو هم نتیجه می گیری .من 3 سال طول کشید .هر کس دیدم تنبلی داشته باردار شده ولی زمان بره .یه وقت برات اتفاق می افته که اصلا انتظارش رو نداری .فقط استرس نداشته باش .من دقیقا همون ماهی شدم که گفتم فعلا داروها رو بی خیالش بشم اول عفونت درمان کنم

ممنون دوستم .انشاالله به زودی تو هم نتیجه می گیری .من 3 سال طول کشید .هر کس دیدم تنبلی داشته باردار ...

ایول چقدر جالب ...آخه برای من هفت ساله بخدا عذاب دارم میکشم.منی که اگه یدونه آمپول میزدم  کلی میترسیدم  و شوهرم باید پیشم  میبود  ولی دیشب رفته بودیم آمپول بزنم شوهرم اومد گفت اذیت نشدی گفتم نه عادت کردم دیگه ولی جیگرم برای خودم سوخت از حرفم . ...

ایول چقدر جالب ...آخه برای من هفت ساله بخدا عذاب دارم میکشم.منی که اگه یدونه آمپول میزدم  کلی م ...

خدا رو شکر که همسرت درکت می کنه ،فقط استرس رو از خودت دور کن انشالله به زودی نتیجه می گیری دوست خوبم،منم تو این 3 سال خیلی ها دلمو شکستن ولی گذشت .امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته 

خدا رو شکر که همسرت درکت می کنه ،فقط استرس رو از خودت دور کن انشالله به زودی نتیجه می گیری دوست خوبم ...

قربونت دوست خوبم 

قربونت دوست خوبم 

سلام عزیزم

مبارکه عزیزم

ان شالله سالم و سلامت و با خوشی بغل بگیریش

پست قبلیتو دیدم گریم گرفت

خدا برات نگهش داره ان شالله بهت ببخشه

راس میگی آدم وقتی سختی میکشه و اون سختی رو پشت سر میگذاره وقتی به یادش میوفته دلش برای خودش میسوزه و گریش میگیره....

ان شالله امسال همه منتظرا نی نی هاشونو به خوبی و خیر و خوشی بغل بگیرن و خدا بهشون ببخشه به حق صاحب این روزها

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام عزیزم مبارکه عزیزم  ان شالله سالم و سلامت و با خوشی بغل بگیریش پست قبلیتو دیدم گریم گرف ...

سلام نیکی جااان

ممنونم ازت

ان شاءالله  خدا بچه سالم و صالح روزی همه بکنه به شما هم همینطووور😍😙

ممنون .تنبلی تخمدان داشتم .بعد هم به تشخیص اشتباه دکتر گفت که لوله سمت چپم بسته شده .ولی عفونت خیلی ...

شما عفونتتون و با چه دارویی درمان کردین؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز