2777
2789
عنوان

سبزی قورمه

92 بازدید | 12 پست

رو میتونم سرخ نکنم و خوردشده فریزکنم؟

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

آره اما بعدا کارت سخت میشه

چرو

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آره

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

اره منم همین کارو کردم اما موقع استفاده واسه خورشت چهل دقیقه تفت میدم تا عطرش آزاد بشه ولی اگه از قبل سرخ کنی ده دقیقه نهایتا یک ربع باید واسه خورشت تفت بدی

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

بله،من همیشه همینکارو می کنم

دردسرشم کمتره موقع پخت همون یه ذره تفت دادنش راحت تره تا اینکه بخوای یه باره یه عالمه سبزی تفت بدی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سرخ میتونی نکنی ولی بایست بپزی با یه لیوان آب برای یک کیلو ، درش رو بزار تا رنگش عوض بشه و از خامی د ...

دوکیلوعه

دوکیلوعه

خب دو تا لیوان سر پر آب بریز

زیرش رو کم کم کن

در هم بزار

رنگش که عوض شد و از خامی در اومد ، در رو بردار و هم بزن تا آبش کامل بخار شه بعد خنک شد بسته بندی کن

اگر دوست داشتی موقع مصرف سرخ کن

اگر هم مهمون با چربی خون داشتی ، همین جوری بپز