سلام دوستان عزیز متاسفانه هر وقت میام تو سایت میبینم یکی برای خودکشی تاپیک زده یا تو تاپیک برای خودکشی پست گذاشته ؟؟!!!! خداوکیلی چرا و به چه دلیل ؟؟ یعنی انقدر ضعیف هستین که میخواید خودتونو از این دنیا و زندگی خلاص کنیدمثلا فکر میکنید هیچکس مشکل نداره فقط شما مشکل دارین !! مشکل روحی و جسمی و مالی و عشقی و ..... رو همه دارن شما تنها نیستین بمونید و بجنگید.شماها همتون عزیز یک خانواده هستین فکر میکنید بعد از خودکشی چی میشه ؟؟ اطرافیان شما چند وقت براتون گریه میکنن و تموم میشه و همه به زندگی خودشون ادامه میدن . تو فامیل ما سه تا جوان خودکشی کردن الان دیگه هیچکس بهشون فکر هم نمیکنه
که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار 💞
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فکر کنم موضوع خیلی عمیقتر از این حرفاست یعنی من با یه جوونی صحبت میکردم گفت نمیخوام تو این لحظه باشم هیچی برام جذاب نیست هیچی نه آدما نه جذابیت نمیدونم جنس مخالف نه غذا خوردن نه خوابیدن همه چیز پوچ به نظر میرسه
اون نوجوانا هستن که میگن برای تحت تاثیر قرار دادن بقیه موضوع خیلی عمیقتر از این حرفاست