2821
2789
عنوان

سابقه سقط

102 بازدید | 9 پست

سلام بچه هامن هفته چهارم بارداری هستم . هفته اول لکه بینی داشتم رفتم دکتر شیلف داد خوب شدم و گفت الان چیزی تو سونو دیده نمیشه برو هفته ششم بیا . سابقه سقط داشتم اما ایندفعه مثل بارداری قبلیم لکه بینی ندارم و الان خداروشکر تموم شده بنظرتون ایندفعه میمونه یابازم سقط ؟ 😒😒 خیلی استرس دارم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

منم دوتا داشتم هفته ۵ تموم میشد.استرس بدتر میکنه.هر چ پیش اومد بپذیر

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزيزم سقط اكثرا يباره

منم يه سقط داشتم ولي ايندفعه همچي عاليه

حتي منم مثل تو اولش لك داشتم اصلااا نگران نباش فقط يبار بوده تموم شده رفته

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
عزیزم شما بعد دفع شدنش دکتر نگفت تا کی اقدام نکن دیگه؟؟؟من مث شمام نمیدونم تا کی باید صبرکن

عزیزم قبل اقدام حتما آزمایش بده دلیل سقطو بفهمی بعد اقدام کن که خدایی نکرده دوباره تکرار نشه و از لحاظ روحی آسیب نبینی

خدایا خسته ام😢
عزیزم قبل اقدام حتما آزمایش بده دلیل سقطو بفهمی بعد اقدام کن که خدایی نکرده دوباره تکرار نشه و از لح ...

اخه رفتم پیش یه دکتر خوب اصلا یه جوری جوابمو دادو.. الان موندم میتونم اقدام کنم یایه ماه صبر کنم!! ؟

اخه رفتم پیش یه دکتر خوب اصلا یه جوری جوابمو دادو.. الان موندم میتونم اقدام کنم یایه ماه صبر کنم!! ؟

خودم دوتاسقط داشتم ۵هفته و ۷هفته دکتر گفت تا سه ماه جلوگیری داشته باش

خدایا خسته ام😢
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز