2777
2789
عنوان

اینکه معمولی هستید ناراحتتون نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 51 پست

تاپ زندگیه خودت باش کافیه

این مقایسه کردن ها فقط خود آدم رو اذیت میکنه

بعد اینکه

ظاهر اصلا مهم نیست

شخصیت آدماس که مهمه

تو فک کن یکی زیباترین زن جهان باشه

شخصیت شعور و فهم و عقل نداشته باشه نه به درد خودش میخوره نه دیگران

و اینکه به جای مقایسه کردن خیلی راه ها هست برای رشد شخصی خودت

باور کن با این افکار به هیچ جا نمیرسی

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای خاص بودن باید یک هدف رو بگیری و تا تهش بری . مشکل ما اینه یکی میبینیم بدنسازی ، یکی سیاه قلمش خیلی خوبه ، یکی توی گیتار عالیه بعد ما میخایم همه ی اینارو باهم داشته باشیم ، تو هم اگه دوست داری باید یک حرفه ک علاقه داری انتخاب کنی و تا حد مرگ مثل زمانیکه اکسیژن نیست و داری برای نفس گرفتم دست و پا میزنی برای اون هدفم دست و پا بزنی و تلاش کنی اونطوری خاص میشی

منم معمولیم تو همه چی ولی خب از دیده شدن میترسم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

من همیشه تو همه چیز بهترین بودم ولی باز این منو ناراحت میکنه چون آدم هایی مثل من تو زندگی خیلی حساس میشن، کوچکترین کسری یا عدم موفقیت کاملا منو بهم میریزه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه متاسفانه همیشه انگار کم بودم

احتمالا اینکه از چیزی که بودی بالاتر نرفتی و نشده میل ناهشیارت برای کم بودن هم بوده که همیشه همونی باشی که تو رابطه با والدینت بودی

خودت رو هم در واقع کم ببینی و دیگران رو انگار کسایی که یک چیزی دارن که از من سرترن

این انرژی روانی ادم رو در حد بقا نگه میداره باعث میشه نری سمت رشد و خلاقیت

تا وقتی میل به خاص بودن داری انرژیت رو هدر میدی

حتما برو رواندرمانی یا همون تراپی

من همیشه تو همه چیز بهترین بودم ولی باز این منو ناراحت میکنه چون آدم هایی مثل من تو زندگی خیلی حساس ...

ولی لذت تاپ بودن رو چشیدید و اعتماد به نفس ناشی از اون رو هم دریافت کردین

ای لک لک کم عقل ...