2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

62 بازدید | 5 پست

سلام به دوستان من تقریبا ۱سالو نیمه ازدواج کردم

شرایط ازدواجم یکم خاصه و طولانی به طور کلی خانواده ها راضی نبودن مخصوصا خانواده شوهرم الان ۱ سال باهاشون اوکی شدم میرفتم میومدم یهویی رفت امدا کم شد زنگا فقط شد از سمت من ما اگر ۲ ماهم نریم اصلا نمیگه چرااا نمیایین زنگ میزنم به پسرش فقط ولی من همیشه حداقل هفته ای ۲ هفته ای زنگ میزنم حالشو میپرسم وقتی عروسشون شدم ۱ تیکه هدیه ناقابل بهم ندادن فقط هر دفعه من دست پر رفتم بعدش جبران اون هدیرو کرده ولی به عنوان عروسش که تازه ....نه هیچی الان یک تابکی بود با شوهرم هرشب بحثثث سرخانوادس بنطرتون من چیکارکنم بهتره؟؟و رفتاری برخوردی شوهرم خودش اصلا عین خیالش نیست اصلاااا من مامانش زنک میزنم به اون من اینقد حسودی میکنم میگم یزمک به من نزده فلان تو دلم البته 😅اینقد اذیت بودم فکرم همش درگیره گفتم شماها بگین بهم ممنون

اگر اونها بهت زنگ نمیزنند تو هم زنگ نزن

ولی به ارتباط شوهر و خانواده اش کاری نداشته باش

سیاست داشته باش همیشه پیش شوهرت با احترام ازشون یاد کنی

تو برخوردت با اونها هم با احترام برخورد کن و اصلا گلایه نکن ارزش خودت رو پایین نیار ، سکوت همیشه بهترین سیاسته .

بجای این افکار که زنگ نزدند و هدیه ندادند بپردازی ، عمر و جوونیت رو صرف رشد خودت کن ، زبان یاد بگیر ، درس بخون، مطالعه کن ، هنری یاد بگیر ، هر کدوم رو که علاقه مندی . تو خیلی خیلی با ارزش تر از این حرفایی

زندگی خودت رو با همسرت سر اینکه دیگران چطور رفتار میکنند تلخ نکن

از یه خانم 45 ساله به شما نصیحت

اگر اونها بهت زنگ نمیزنند تو هم زنگ نزن ولی به ارتباط شوهر و خانواده اش کاری نداشته باش سیاست داشته ...

خب مثلا من مادرم وقتی شوهرمو میبینن خیلی رفتارش باهاش خوبه و اینکه پدرم گهگداری به شوهرم زنگ میزنم حالشو میپرسم ولی شوهرم اصلا زنگ نمیزنه به خانواده من !! خانوادم شهری.ذیگه آن و من تک فرزندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مثلا من مادرم وقتی شوهرمو میبینن خیلی رفتارش باهاش خوبه و اینکه پدرم گهگداری به شوهرم زنگ میزنم ح ...

بخاطر چی باشوهرت ازدواج کردی

خانواده شوهرم منو خیلی کم محل کردن ادم حساب نمیکردن منم بدترازخودشون کردم وکلا زندگبم داعون ازبس ک شوهرم لخاطر خانوادش بامن دعواکرده

خب مثلا من مادرم وقتی شوهرمو میبینن خیلی رفتارش باهاش خوبه و اینکه پدرم گهگداری به شوهرم زنگ میزنم ح ...

پدر و مادرت انسانهای شریفی هستند

تماس نگرفتن همسرت چیزی از ارزششون کم نمیکنه

فعلا صبوری کن و از خدا بخواه ، برای شوهرت دعا کن ، مطمعن باش همه چیز درست میشه