2777
2789

بپرس

جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بپرس

سلام عزیز

من گال گرفتم

تشخیص گال معمولی دادن

یعنی اون حالت جوش مانند و اینا رو ندارم

فقط خارش شدید شبانه دارم

پماد پرمترین زدم جواب نداد

قرص ایورمکتین ۶ سه تا باهم هفته پیش خوردم

سه تا هم دو روز پیش خوردم ولی همچنان خارش رو دارم

البته مثل قبل وحشتناک نیست خارشم ولی شدید هست

ترسم اینه خوب نشه

چون گوگل و همینجا خوندم خیلیا خوب نشدن و چندین ماه طول کشیده

سلام عزیزمن گال گرفتمتشخیص گال معمولی دادنیعنی اون حالت جوش مانند و اینا رو ندارمفقط خارش شدید شبانه ...

آره گال کثافت عوضی خارش شدید اگه بهش رسیدگی نشه دونه های وحشتناک میزنه مسری هم هست همچیزت جدا باشه لباسات و پتو ملافه و روبالشی اینا باید مرتب با آب گرم و تولید بشوری پماد و قرص زد خارش هست قهوه ای باید شب بخوری پماد هم یدونه شب میزنی از گردن به پایین صبح میری دوش میگیری یدونه هم روز میزنی بعد میشوری هفته ای یکبار تکرار کن خوب میشی صابون گوگرد هم برای شستشو بزن

آره گال کثافت عوضی خارش شدید اگه بهش رسیدگی نشه دونه های وحشتناک میزنه مسری هم هست همچیزت جدا باشه ل ...

با همه اینا نهایتا خوب میشه؟خیلی میترسم خوب نشه

مراقبت هاشو انجام دادم چون تنها هستم همون روز که فهمیدم کلا خونه رو قرنطینه کردم لباس هارو همه رو با دمای بالا شستم

فقط میترسم خوب نشه

چقدر طول میکشه خوب بشه؟

با همه اینا نهایتا خوب میشه؟خیلی میترسم خوب نشهمراقبت هاشو انجام دادم چون تنها هستم همون روز که فهمی ...

مرتب و به موقع پماد و صابون بزن شستشو زود خوب میشی چون میگی اولشه

با همه اینا نهایتا خوب میشه؟خیلی میترسم خوب نشهمراقبت هاشو انجام دادم چون تنها هستم همون روز که فهمی ...

اره نگران نباش تمام رخت خوابها لبلسها رووبا اب داغ بشور بنداز افتاب خشک بشه خودتم دائم کرم بزن پیگیر باش داداشم افتضاح گرفته بود تمام بدنش اما خوب شد

جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

پماد رووهمون دوبار گفت بزن زدمصابون ندادن

با اب گرم حموم کن تحمل کن چون اب گرم ازبین میبره

اره نگران نباش تمام رخت خوابها لبلسها رووبا اب داغ بشور بنداز افتاب خشک بشه خودتم دائم کرم بزن پیگیر ...

همون کرم پرمترین؟چند بار بزنم آخه میگن بیشتر از اون دستور هم بزنی گال رو مقاوم میکنه؟

بعد ببخشید من بعضی وسایل رو که سخت بود شستنش یا نمیشد بشورم چند روز قرنطینه کردم همین جوابه؟

خداروشکر برادرتون خوب شدن وحشتناک ترین چیزیه که آدم میتونه تجربه کنه.

چند مدت طول کشید تا کامل خوب بشن؟

ببخشید سوالم زیاد شد واقعا شرایطم بده

همون کرم پرمترین؟چند بار بزنم آخه میگن بیشتر از اون دستور هم بزنی گال رو مقاوم میکنه؟بعد ببخشید من ب ...

والا یادم نیست ولی یادمه زود خوب شد اونجوری هم میگن نیستا برای وسایل اینا برو اسپری شو بخر

همون کرم پرمترین؟چند بار بزنم آخه میگن بیشتر از اون دستور هم بزنی گال رو مقاوم میکنه؟بعد ببخشید من ب ...

داداش من وحشتناک گرفته بود اما خوب شد