2777
2789
عنوان

عفونت واژن

286 بازدید | 10 پست

سوزش و خارش خیلی یهویی گرفتم شدید

دکتر قبلا برام مترونیدازول نوشته بود ولی تاریخ مال 2025 بوده تاثیر داره بخورم؟؟؟ اصلا شرایط دکتر رفتن ندارم تو این موقعیت

یه دونه ام آزیترومایسین نوشته بود بخورم اینا دوتارو؟؟؟

فعلا همینارو تو خونه داریم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص هایی که گفتی خوبهولی اون تاریخش گذشته

چیکار کنم پس🥹

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

برو داروخونه بخر

بدون نسخه میده؟؟

بدون نسخه میده؟؟

شما الان نمیدونی عفونتت از چ نوعه،ترشحاتت از چه نوعه،اگه پنیریه میشه قارچی باید پماد کلوتریمازول بزنی با قرص فلوکونازول ۳ تا ۳ روز یبار،اگه ترشحاتت زرده باکتریایی باید مترونیدازول بخوری با پماد مخصوص باکتریایی

این چیزا هیچوقت برا من جواب نداد جز دارو

برای من که خیلی عالی جواب داده منی که دکترم میگفت حساسی کاریش نمیشه کرد و دایم مطب بودم البته زمانی هم که خوبم برای پیشگیری در هفته دو مرتبه انجام میدم الآن چند ساله دکتر زنان نیازم نشده