2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه اول ؟چند ماهه اقدامی؟

اره یک سال و نیم اقدام تنبلي تخمدان دارم اولین ماه بود که لتروزول خوردم امپول زدم ولی ضخامت اندومترم بالا بود شاید این ماه عکس رنگی بگیرم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
من لتروزول با امپول گنال اف.اچ سی جی ماه های قبل استفاده کردم این ماه گلای وانس با پودر اینو فولیک

وای من فعلا از آمپول استفاده نکردم

این ماه اگه خدا بخوادو باردار شدم که هیچ

اگه نشدم از ماه دیگه میخوام برم برا آمپول

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من، 3.4 ماهی میشه ولی دوماه روزایی ک فکرمیکردم تخمک گزاری دارم رابطه داشتم نشد. با از شوهرم وسونوخودم شکرخدامشکلی نیست، این ماه باوجود دندونپزشکی بازم میخوام اقدام کنم. کیت تخمک گزاری هم خریدم

من ۴ ماه اقدامم

دوستان تو نی نی سایت اکثرا تواقدامن و منتظر ولی من تو اطرافم تا حالا ندیدم کسی انتظار بکشه،هر کسی بچه خواسته سریع اورده

قضیه چیه😒😒😒

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
درست مثل منی.منم چهارشنبه دیگه موعدمه.

عزیزم ایشالا دامن سبز بشه

خیلی استرس دارم برا این ماه

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من ۴ ماه اقدامم دوستان تو نی نی سایت اکثرا تواقدامن و منتظر ولی من تو اطرافم تا حالا ندیدم کسی انتظ ...

منم اولش فک می کردم اینجوریه ...بعد ک خودم دست ب کار شدم تازه فهمیدم اطرافیان چقد تلاش کردن!!