2777
2789
عنوان

بارداری

55 بازدید | 4 پست

سلام بچه لطفا راهنمایی کنید منو

من ۲۰ روز پریودم عقب افتاده دوسه روز اول ازمایش دادم آزمایش بارداریم منفی بود بعد چند روز لکه بینی قهوه داشتم تا پنج روز

من دکترم یه خانم داروی گیاهی میده دست به شیکمت میزنه میفهمه چه مریضی داری بعد ۲۰ روز پریودم عقب افتاده دوباره آزمایش دادم منفی بود حالا رفتم پیشش دست به شیکمم زد میگه احتمال زیاد بارداری امکان همچین چیزی هست؟؟

کسی تا الان اینجوری باردار بوده؟؟

نمبدونموالا باید ازمایش نشونمیداد

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

نمبدونموالا باید ازمایش نشونمیداد

منم همینو بهش گفتم گفت رگ بارداریت خیلی برحستست و رگ پسر اگه باردار باشی هم پسره گفت چند نفر مثل تو بودن اومدن ازمایششون منفی بوده بعد دوماه نشون داده که باردارن منم گیج شدم نمیدونم امیدوار باشم یا نه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم همینو بهش گفتم گفت رگ بارداریت خیلی برحستست و رگ پسر اگه باردار باشی هم پسره گفت چند نفر مثل تو ...

ان شالله که خیره .. بعد اینهمه تاخیر باید نشون بده سابقه عقب انداختن پریود داشتین؟ ...از اون لکه قهوه ای ک دیدین چند روز گذشته؟ شاید لقاح دیر بوده

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

ان شالله که خیره .. بعد اینهمه تاخیر باید نشون بده سابقه عقب انداختن پریود داشتین؟ ...از اون لکه قهو ...

سابقه داشتم اما نه ۲۰ روز دو روز تا ۱۰ روز سابقه داشتم