2777
2789
عنوان

تمیزکار

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 53 پست
ببین بازم طلاهاتو دم دست نزار بعد خب بنده خدا ۱۲ ساعت اونجاست ماهی سی تومن کمه این خانوم ساعت ۳۵۰ دا ...

شهر من کوچیکه و مخارج کم ۲۴ ساعت زده بود با ۲۰ تومن میام صب تا شب زده بود با ۱۸ تومن میام هر جایی یه نرخی داره من ۳۰ میده کلی بنده خدا با کلی خجالت ازم میگیره میگه تو مثل دختر خودمی اصلا نمیخوام بدی میگه فقط شوهرت اجاره خونمو بده نمیخوام پولی ازتون چون بقیه ی خوراک و پوشاکمونو که خودتون میدین ولی من گفتم میدمت پس انداز کن لازم نداری لباس برا خودش و بچه هاش کفش میوه ی هفته خونش رو همه چیشو شوهرم تامین میکنه

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

اسی ببخشید اینو میگم معذرت میخوام کلمه دیگ پیدا نمیکنم ک مودبانه جایگزین کنم

نون کور نباش عزیزم تا خدا بهت برکت بیشتری بده

۳۵۰ پول ی چیبسه شما نهایت پول ۳ تاچیبس بهش میدی بعد میگی زیاد میدم !!!!!!

ی بارم خونت ببین چقدر گرسنه بوده غذا خورده تو دلت مونده و معلومه راضی نبودی !

ی چای شیرینی میدی اونم بامنت

بازم ببخش

کمی مهربون باشیم

من خودم بچه هام پرستار دارن اخر هفته هم کمکی برا نظافت میگیرم ولی اون انسانه و مجبوره کار کنه منم براش ارزش قائلم

......

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم همینو میگم بعد آدم بعضی رفتارارو می بینه بدش میاد اومد بهش گفتم از ظرف شیرینی بردلر با چایی بخور ...

نمیتونی عوضش کنی؟؟

من اگ این رفتارو ببینم احساس خطر میکنم

ممکنه ب خودش اجازه بده سر کمد و کشوهم بره

برای من اصلا خوردن مهم نیست هرچقدر میخواد بخوره ولی رفتار خیلی برام مهمه

خونه ما قبلا یکی میومد مهمون داشتم ،داشتیم چایی میخوردیم میومد پیشمون مینشست چایی میخورد دیگ نگفتم ک بیاد😂

طلاهاتو از جلو چشم بردارشیطون ی لحظه گول میزنه و آدم وسوسه میشه

شوهرمم همینو میگه نزدیک ۵۰۰ گرمه داخل یه صندوقچه هس و قفله ولی همون صندوقچه رو میز آرایشم گذاشته هست

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

شوهرمم همینو میگه نزدیک ۵۰۰ گرمه داخل یه صندوقچه هس و قفله ولی همون صندوقچه رو میز آرایشم گذاشته هس ...

از رو میزم بردار کلا جایی ک کسی نبینه بذار

یبارم صحبتشو خودت پیش بکش بگو لازم شد فروختیم

من نمیگم این خانم خوب نیست اما ممکنه از رو ناآگاهی برای کسی تعریف کنه و اون نقشه بکشه برا طلاهات

بعدم آدم از ذات کسی خبر نداره

احتیاط شرط عقله

اسی ببخشید اینو میگم معذرت میخوام کلمه دیگ پیدا نمیکنم ک مودبانه جایگزین کنم نون کور نباش عزیزم تا ...

تو خدا نیستی که روزی رو مشخص کنی

یه حرفایی می زنی در حدی که خودت هستی برامم ارزشی نداره

من بالاترین نرخی که تو تهران بالای شهر رایجه میدم دیگه دلیلی نمی بینم بیشتر ازین بریز و به پاش کنم ملتو پررو کنم سوارم بشن

آشپزی برام سخته دلیلی نمی بینم برای سه ساعت ناهار بدم چون عصرونه میدم میخوره

روزایی که کامل میاد بهش ناهار میدم

خودت مگه روزی چند میدی به تمیزکارت؟!!؟؟؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

کمکی ما هفته ای یکبار میاد ساعتی ۳۰۰ میگیره.

خودم هرروز غذا درست میکنم چون دوست ندارم کسی جز خودم به لوازم آشپزخونه ام دست بزنه . روزایی که میاد حتی اگه تایم کارش به ناهار و شام نرسه بازبهش غذاشو میدم ببره یا همینجا باهم میخوریم چون میگم خسته ست یا بوی غذا شاید بهش رسیده و دلش خواسته ،گناه داره طفلک . میخوای چای و میوه شیرینی نده اما یه وعده غذاشو بده بهش.

شوهرمم همینو میگه نزدیک ۵۰۰ گرمه داخل یه صندوقچه هس و قفله ولی همون صندوقچه رو میز آرایشم گذاشته هس ...

نه بابا بزار گاو صندوق میگن مالتو مراقبت کن همسایه تو دزد نکن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
کمکی ما هفته ای یکبار میاد ساعتی ۳۰۰ میگیره.خودم هرروز غذا درست میکنم چون دوست ندارم کسی جز خودم به ...

آشپزی برام سخته با نوزاد به سختی آشپزی می کنم ایشونم به شدت پرخوره سه ساعتم بیشتر نیست روزایی که کامل میاد بهش ناهار میدم

نه بابا بزار گاو صندوق میگن مالتو مراقبت کن همسایه تو دزد نکن

اره عزیزم باشه حتما

از رو میزم بردار کلا جایی ک کسی نبینه بذاریبارم صحبتشو خودت پیش بکش بگو لازم شد فروختیممن نمیگم این ...

اره راس میگیا خودش شاید پاک باشه ولی اگه برا کسی تعریف کنه چی افرین درست میگی حتما جمعش میکنم

آشپزی برام سخته با نوزاد به سختی آشپزی می کنم ایشونم به شدت پرخوره سه ساعتم بیشتر نیست روزایی که کام ...

خب پس اگه شرایطتت اینه ولش کن باوجود نوزاد سخته. همون شیرینی میوه چای کافیه

تو خدا نیستی که روزی رو مشخص کنییه حرفایی می زنی در حدی که خودت هستی برامم ارزشی ندارهمن بالاترین نر ...

من روزی تعیین نکردم

شما نمیخوای بپذیری خسیسی

روزی ک میدونی فردا کارگر داری ی پیمونه اضافه برنج بزار اینقدر سخته!

هر جور خودت صلاح میدونی من دل شمارو ندارم

اسی ببخشید اینو میگم معذرت میخوام کلمه دیگ پیدا نمیکنم ک مودبانه جایگزین کنم نون کور نباش عزیزم تا ...

عزیزم خسته نشی ماهی 14 میلیون به پرستارت میدی😂

اینجا هم هم برای ما میری رو منبر.... من دارم روزی دو و پونصد بهش میدم تازه حقوق پرستار بیشتر از کارگره