2777
2789
عنوان

مقصر کیه

339 بازدید | 46 پست

پریشب وسط س...س چت به درخواست من با نامزدم یهو گفت چشام میسوزه ممکنه خوابم ببره و من اون لحظه بهم برخورد و گفتم بخواب بعد اون هی گفت الانو نگفتم بعدشو میگم منم گفتم خوابم میاد و دیگ جوابشو ندادم الان سرسنگینیم با هم و من دیروز فقط چند بار کوتاه زنگ زدم بهش که صب خواب نمونه واسه کار و شبم این که خبری نیست ازت چرا همین کلا صحبت نکردیم

الان مقصر منم؟اون لحظه خیلیییی بهم برخورد خب میتونست ی جور دیگ پیامشو بنویسه خب

حق کاملا با توعه .وختی انرژی و زمانش مناسب نیست اصلا نباید همچین بحثی رو شرومیکرد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیز بدی نگفت واقعا.. اوقات خودتون رو تلخ نکن عزیزم.اگر میخواست بی احترامی کنه میتونست نگه و وسطش بره ...

خب میتونست همون اول بگه ن یا مثلا اینو بگه که بعدش بیا بخوابیم همون موقع ن اینکه این وسط که من دارم عکس میدم همچین پیامی ببینم بهم برخورده

همون میتونست کلا همون اول بگه بیخیال امشبو

اره عزیزم انگار یجور منت میذاره. ولی بنظرم اصلا پیش قدم نشو اگرم پیشقدم شد نرن تو ذوقش . امتحان کن جوابه ها. اون موقع دیگه ولت نمیکنه همیشه هم اون باید نازتو بکشه نه تو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خب میتونست همون اول بگه ن یا مثلا اینو بگه که بعدش بیا بخوابیم همون موقع ن اینکه این وسط که من دارم ...

همون اول نه نگفته خب میخواسته همراهی کنه و بعدش هم نگران شده یهویی خوابش ببره. بخدا اینقدر صحبت ها بحث های دیگه ای میاد توی رابطه و زندگی..