2777
2789
عنوان

شوهرم

228 بازدید | 15 پست

شوهرم. اصلاً بهم توجه نممیکنه. آرزومه که حتی یک بار بگه دووستت دارم سال اول ازدواج دوستم داشت موقع یک حرف میزنم توجه نمیکنه مثل که بایک بچه رفتار میکنی اینجوری با هام رفتار میکنه چیکار کنم 😢😥

بیخیال باش

منم مثل تو

کسی هم ندارم باش حرف بزنم درد و دلامو وقتی ب شوهرم میگم جوابمو میده چرت و پرت نگو

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو لایق شنیدن دوستت دارم و احترام هستی، اما با التماس کردن یا قهر کردن آن را به دست نمیآوری.

ابتدا باید ارزش و احترام خودت را پس بگیری و مرزهات رو مشخص کنی. اگر بعد از مدتی تغییر رفتار خودت، شوهرت هیچ تغییری نکرد، حتماً موضوع «زوجدرمانی و مشاوره تخصصی» را مطرح کنید تا گرههای پنهان رابطهتون باز شه.

چون سال اول خوب بوده پس مشکل انچنانی نداره باهات اگه اهل دعوا و کشمکش نیستی اگه اهل غر زدن نیستی بیشتر به خودت برس لباس های خوب و باز بپوش اگه تنهایین دلبری کن بهش زنگ بزن براش چیزایی که دوست داره تهیه کن مردا بنده شکمشون هستن انرژی زنانه ات و مطالب درمورد لحن و طرز حرف زدن با مردا وقتی خسته هستن و عصبی و ... رو بیشتر کن درست میشه اوضاع اقتصادی مردم خوب نیست خیلی مردا تو فشارن نابود شدن ولی بازم میشه راهشون انداخت

بیخیال باشمنم مثل توکسی هم ندارم باش حرف بزنم درد و دلامو وقتی ب شوهرم میگم جوابمو میده چرت و پرت نگ ...

منم مثل تو اما باید چیکار کنم هرکاری میکنم که بیخیال بشم نمیشه آخه

باش کمتر حرف بزن بلخره روزی میرسه ک ازت بپرسه چی شده. من یبار بدون اینکه بپرسه بش گفتم وقتی با تو حرفامو نگم ب کی بگم. حتما دلم پره ک این حرفارو میگم اگه نگم میمیرم تو شوهر منی باید بام همدردی کنی. اگه تو غصه داشته باشی پیش من بگی من اینجور جوابت میدم؟ یه کم تحت تاثیر قرار گرف ولی فقط واس چن وقت کوتاه بازم همون آش و همون کاسه. انگار ک باید یادآوری کنی ک یه زنی هم دارن ک وظیفشونه بش آرامش بدن

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
چون سال اول خوب بوده پس مشکل انچنانی نداره باهات اگه اهل دعوا و کشمکش نیستی اگه اهل غر زدن نیستی بیش ...

نه عزیزم اصلاً دعوا واینا نیستم خیلی هم به خودم میرسم هزار حرف تو دلمه نکنه پای کسی وسط باشه

باش کمتر حرف بزن بلخره روزی میرسه ک ازت بپرسه چی شده. من یبار بدون اینکه بپرسه بش گفتم وقتی با تو حر ...

چند بار این کارو کردم اما انگار اصلاً. براش مهم نیست تازه

سردترهم شد 😥

نه عزیزم اصلاً دعوا واینا نیستم خیلی هم به خودم میرسم هزار حرف تو دلمه نکنه پای کسی وسط باشه

فکر نکنم تو این وعض و اوضاع کسی حال و حوصله این کارها رو داشته باشه با وجود یه خانوم که به خودش میرسه ، یکم بیشتر مطالب بخون درمورد کی حرفزدن و چطوری حرف زدن با مردا کم کم درست میشه خیلی فشار کار و هزینه ها زیاد شده

چند بار این کارو کردم اما انگار اصلاً. براش مهم نیست تازه سردترهم شد 😥

بی اعتنایی و مثل خودش رفتار کردن رو امتحان کن 😐 خیلی وقتا جواب میده. البته اگه سر و گوشش نجنبه