ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه گرااان ولی همسایمون میگفت همکارش هر روز یه مدل فر میکرده بعد بهش گفته که فر جادویی دارم صبحا سریع ...
پس فک کنم ارزش داره بخرم چون من 5 مدل بابلیس دارم بیگودی هم چند مدل دارم ولی کلا سخته برا خودم فر کنم موهامم بلند نیست زیاد ولی کلا دنبال یه دستگاه راحتم ک سریع کارمو راه بندازه
من برا دخترم خریدم ۵ سالشه موهای خودمکوتاهه درشت که میخوام فر کنم گیر میکنه حتنا باید ریز بگیرم بعد همچین ۵ دقیقه هم نمیشه بیشتر زمانمیبره شایدم چون این بچه حوصله اش سر میره
اره لایه مو باید نازک باشه خب با لایه هایه کم امتحان نکردین
چرا ولی بازم گیر کرد و جلوش فر ریز شد که من درشت دوست دارم البته فقط یه بار امتحان کردم بلدم نبودم دیگه هم دنبالش نرفتم که بخوام یاد بگیرم تست کنم گذاشتم کمد
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام