2777
2789
عنوان

این افسردگیه⁉️

95 بازدید | 7 پست

من عاشق آشپزی بودم.نمیگم غذاهای خاصی میپختم ولی هرچی درست می کردم، تلاش میکردم خیلی خوشمزه باشه.

چند وقتیه دست و دلم به آشپزی نمیره.از غذاها بدم میاد.

همش استرس دارم.نگران سلامتی بچمم(یه جور آلرژی داره که همش تو فکرشم و نگران تغذیه شم.)

همش فکر میکنم شوهرم سر و گوشش میجنبه(البته شوخیای مسخره شوهرمم بی تاثیر نیست، در مورد همکارا یا مشتریای خانمش عمداً حرف میزنه تا من حسودیم بشه،بعد که ناراحت میشم میگه الکی سخت نگیر! مرض داره)

یه درد معده کهنه دارم که بخاطر همین نمیتونم قرصای واجب برای بدنمو بخورم.مجبورم همش قرص معده بخورم.دردای عجیب غریب دارم.(درد دستام که دلیلشو میدونم ولی نمیتونم بخاطر معدم قرص بخورم)

دیگه دوست ندارم مهمونی برم،مخصوصا خانواده شوهرم بخاطر بی تفاوتی هاشون، عجیب از چشمم افتادن.وقتی میخوایم بریم خونشون روز عذاب منه.

البته خونه خانواده خودمم نمیرم.کلا دوست دارم یا خونه باشم یا برم یه خرید خوب و آروم.

قبلا تنهائی دوست نداشتم برم بیرون.الآن تنهایی رو ترجیح میدم.

حوصله صدای بچه ها توی پارک رو ندارم.

حوصله تلفن طولانی و نصیحت ندارم.

چند روزی هم هست دلمنمیخواد کار کنم.دوست دارمبخوابم😞

با مشاور حرف بزن اگ شرایطش رو داری حداقل ماهی یبار

به توصیه هایی ک میگ گوش کن حتما

در رابطه با حوصله مهمونی هاشون رو نداری کاملا طبیعیه و بهتره هر جا عصبی میشی نری حتی اگ ناراحت شن

خیلیا ک کاملا شاد هم هستن ارتباطشون رو با آدم های سمی صفر کردن

اللهم صل علی محمد و ال محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خسته ایباید یه زمان فقط واسه خودت داشته باشی

روزی ۵ ساعت تنهام.بچم مدرسه میره.ولی مثل قبل خوشحال نیستم.نمیتونم اون ۵ ساعت برای خودم وقت بذارم الکی وقت تلف میکنم تو گوشی

با مشاور حرف بزن اگ شرایطش رو داری حداقل ماهی یبار به توصیه هایی ک میگ گوش کن حتما در رابطه با حوصله ...

بشدت لازم دارم با یه روانشناس حرف بزنم.یکی که سرزنش نکنه.نصیحت نکنه.

فامیل من سمی هستن.بشدت دورو و پول دوست.

خانواده شوهرم اگه ما نریم حتی یه سر نمیان بگن مردین یا زنده این؟

جدیداً خواهرای شوهرم فقط به شوهرم پیام میدن.انگار من وجود ندارم.البته منم دیگه نه پیام میدم نه زنگ.چون دوسشون ندارم

بشدت لازم دارم با یه روانشناس حرف بزنم.یکی که سرزنش نکنه.نصیحت نکنه.فامیل من سمی هستن.بشدت دورو و پو ...

چ بهتر

اصلا مهم نیست

بزازشون کنار اگ یه درصد حالت باهاشون خوب نیس

چ بهتراصلا مهم نیست بزازشون کنار اگ یه درصد حالت باهاشون خوب نیس

امروز شوهرم گفت جمعه بریم خونه مادرم.حالم بد شد.اونا عروس رو به چشم مهمون نمیبینن.به چشم کارگر میبینن.تا میرسم همین شوهر بیشعورم برمیگرده میگه مامان گشنمه.مادرشم خب پیره،میگه پاشین بپزین

صدبار به شوهرم گفتم منممثل تو دلممیخواد برم مهمونی،نه کلفَتی.میدونم باید کار کنم ولی نه اینطور که کل آدمای خونه مادرشوهرم بشینن،حتی شوهرم، بعد بگن خب پاشو چایی بذار، غذا درست کن.ظرفا هم با منه و اگر از شوهرم کمک بخوام یه جوری نگاممیکنن😐آخرشم خسته و کوفته برمیگردم خونه.

خب چرا شوهرم اون یه روز از بیرون غذا نمیگیره؟چرا لااقل اون چایی دمنمیکنه؟

پس چرا خونه مادر من، شوهرم عین خان میشینه و فقط میخوره،ولی من خونه مادرش عین کلفَت؟

ببخشید دلم پر بود طولانی شد

امروز شوهرم گفت جمعه بریم خونه مادرم.حالم بد شد.اونا عروس رو به چشم مهمون نمیبینن.به چشم کارگر میبین ...

عزیزم

کاملا میفهمم چی میگی

باهاش صحبت کن اگ درست نشد هر وقت گفت بریم بگو فلان کلاس رو دارم یا باید برم فلان کار رو کنم

و ارتباط رو محدود کن

قرار نیست ک تو زجر بکشی و اون به جای درک بد تر شرایط رو برات سخت کن

ن عزیزم خواهش میکنم هر وقت نیاز داشتی صحبت کنی و حالت خوب نبود میتونی رو من حساب کنی