ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا من اصن فکرشم نمیکردم . بی بی مثبت شه !!!!الانم . مطمین نیستم ذوق کنم . آخه رفتم عکس رنگی یکی از لوله ها مشکل داشت و چسبنده . قبلا هم یه خارج رحمی داشتم . اما علایمش فرق داشت از روز اول تاخیر با لک و خونریزی بود . حالا شوهرم میگه . صبر کن پنجشنبه بریم آز بده . اما الان فقط پریود نشدم یکمم سینه هام حساس شده . همین
منم اتفاقا این ماه عکس انداختم و خداروشکر مشکلی نداشت ولی من به ماده حاجب حساسیت دادم،تا چند روز بدنم ورم و کهیر داشت،الانم همش نگرانم که نکنه اون حساسیت تاثیر بدی گذاشته باشه روم که پریود نمیشم. هیچ علامتی هم ندارم فقط همون درد زیر دل که گاهی میاد و میره. حالا میخوام فردا دلو بزنم به دریا بیبی بزارم. دعا کنید برام مثبت باشه و خدا لطفشو شامل حالم کرده باشه.منم برای شما دعا میکنم که انشاا... یه نی نی سالم و صالح تو دلتون باشه.