2777
2789

از روز اولی که تاخیر پریود دارید، ازمایش جواب میده.

منم ۵ روزه عقب انداختم ولی میترسم بیبی بزارم، همش فکر میکنم الانم که پری بیاد چون دردش هست. شما علامتی دارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من اصن فکرشم نمیکردم . بی بی مثبت شه !!!!الانم . مطمین نیستم ذوق کنم . آخه رفتم عکس رنگی یکی از لوله ها مشکل داشت و چسبنده . قبلا هم یه خارج رحمی داشتم . اما علایمش فرق داشت از روز اول تاخیر با لک و خونریزی بود . حالا شوهرم میگه . صبر کن پنجشنبه بریم آز بده . اما الان فقط پریود نشدم یکمم سینه هام حساس شده . همین 

منم اتفاقا این ماه عکس انداختم و خداروشکر مشکلی نداشت ولی من به ماده حاجب حساسیت دادم،تا چند روز بدنم ورم و کهیر داشت،الانم همش نگرانم که نکنه اون حساسیت تاثیر بدی گذاشته باشه روم که پریود نمیشم. هیچ علامتی هم ندارم فقط همون درد زیر دل که گاهی میاد و میره. حالا میخوام فردا دلو بزنم به دریا بیبی بزارم. دعا کنید برام مثبت باشه و خدا لطفشو شامل حالم کرده باشه.منم برای شما دعا میکنم که انشاا... یه نی نی سالم و صالح تو دلتون باشه.

منم اتفاقا این ماه عکس انداختم و خداروشکر مشکلی نداشت ولی من به ماده حاجب حساسیت دادم،تا چند روز بدن ...

سلام گلم بی بی گذاشتی چی شد جواب

خدایا میشه به زودی ما هم ۳ نفره بشیم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢یه نی نی سالم وصالح  بهمون بدی جونمونم فداش کنیم😢😢😢