2777
2789
طبیعیه سال کنکور همیشه خسته ای انگار ولی خب چاره ای نداری باید ادامه بدی

از وقتی شروع کردم هم استرس دارم هم قفسه سینم سنگینه و چون پایه ضعیفی دارم فشار زیادی بهم وارد میشه از طرفی سابقه افسردگی دارم کاش ی قرصی بود ارومم میکرد

بخند که جهان با اندوه تو دگرگون نمیشود..🐳

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از وقتی شروع کردم هم استرس دارم هم قفسه سینم سنگینه و چون پایه ضعیفی دارم فشار زیادی بهم وارد میشه ا ...

دقیقا میفهمم چی میگی منم مثل خودت پایم ضعیفه شروع کردم حالا استرس خیلی دارم و کتف چپم از پشت تیر میکشه همش میگم کاش راهی بود اینقد استرس نکشم:)))

دقیقا میفهمم چی میگی منم مثل خودت پایم ضعیفه شروع کردم حالا استرس خیلی دارم و کتف چپم از پشت تیر میک ...

من فکردم قبول شدی تو تاپیکت خوندم

دقیقا میفهمم چی میگی منم مثل خودت پایم ضعیفه شروع کردم حالا استرس خیلی دارم و کتف چپم از پشت تیر میک ...

بنظرت شانسس دارم اصن ی چی خوب بیارم....

اره عزیزم داری تلاش میکنی همینجوری تا اخرش ادامه بدی ان شاء الله همون چیزی که دوست داری قبول میشی🩷

سرنماز دعا میکنم توعم به دندون برسی

نه اینو برای کنکور سال اینده زدم پرسیدم اما از الان خسته شدم حس میکنم همه میخونن همه جلو رفتن من عقب ...

کاری به بقیه نداشته باش منم مث توعم بدتر داغون میشیم کاش میتونستم بغلت کنم گریه کنم کاش کنکور نبود...

کاری به بقیه نداشته باش منم مث توعم بدتر داغون میشیم کاش میتونستم بغلت کنم گریه کنم کاش کنکور نبود.. ...

ای عزیزمممم امیداوارم با قبولیت کل سختیایی که کشیدی جبران بشه💕