2777
2789
سلام عزیزم حس ششم نیستم از خدا میخوام برای شما هم معجزه کنه همیشه سالم باشید به همه آرزوهای قشنگتون ...

ممنونم عزیزم همچنین🩵

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم حس ششم نیستم از خدا میخوام برای شما هم معجزه کنه همیشه سالم باشید به همه آرزوهای قشنگتون ...

فدای قلب مهربونتون بشم من همچنین برا شمااا🥹❤️

کاربری دست دو نفره

قربونت عزیزم شما هم من رو دعا کن همیشه در کنار همسرم سالم باشید و خدا اگر صلاح دونست بچه دار بشیم ❤️ ...

از ته دلم میخوام زندگیتون پر از ارامش و دوست داشتن و... باشه وخدا یه فرزند سالم و صالح نصیبتون کنه❤️

کاربری دست دو نفره

گفتی جذب؟؟انقدر ناامیدم همرو دیگه ناراحت کردم

اره دقیقا

اینکه ما از جهان هستی چی میخوایم و چقد روی اون خواسته وایسادیم

حتی کوچکترین فکر توی جهان برآورده میشه مخصوصا انرژی منفی

۱۰۰ بار بگی خوشبختی یبار بگی بدبختی زودتر ب بدبختی میرسی چون انرژی منفی قوی تره

از ته دلم میخوام زندگیتون پر از ارامش و دوست داشتن و... باشه وخدا یه فرزند سالم و صالح نصیبتون کنه❤️

مرسی عزیزم از خدا میخوام برات قشنگترین معجزش رو بکنه و از ته قلب خوشبخت بشید تا آخر عمر باعزت و طولانیتون غرق در خوشبختی و موفقیت بشید در کنار خانواده همسر و فرزندان آینده ان شاالله

اره دقیقا اینکه ما از جهان هستی چی میخوایم و چقد روی اون خواسته وایسادیمحتی کوچکترین فکر توی جهان بر ...

بله دقیقا

من خودمم حس ششمم خوبه اما وقتی بد باشه به کسی نمیگم

همچین گفت نه نامیدترشدم😂😂