2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من با اطمینان بهت میگم حتما ازدواج میکنی خیالت راحت ❤️❤️❤️❤️

سلام ازت ممنونم

من فقط تو فکر اینم که ازدواجم همونیکه میخوام باشه از ازدواج سنتی خوشم نمیاد

نگرانم خیلی

سلام ازت ممنونم من فقط تو فکر اینم که ازدواجم همونیکه میخوام باشه از ازدواج سنتی خوشم نمیاد نگرانم خ ...

نگران نباش هنوز سنت کمه عزیزم بعد هم همیشه از خدا بخواه اونی که واقعا خوشبختیت میکنه رو سهم زندگیت کنه چون ممکنه یکی رو ما بخوایم ولی وقتی باهاش ازدواج کنیم اصلا اونی نباشه که فکر میکردیم و خوشبخت نشیم درکل از خدا بخواه سهمت شریک زندگیت کسی باشه که واقعا در کنار هم خوشبخت باشید و حال دلتون خوب باشه در کنار هم خوشبختی از هر چیزی مهمتر هست و هرکی باشه از خدا بخواه تو زندگی عاشق هم بشید

همش دروغ ماها چون باامید زنده ایم بااین حرفا خودمونوگول می،نیم و امید واهی ب خودمون میدیم همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام عزیزم من با اطمینان بهت میگم حتما ازدواج میکنی خیالت راحت ❤️❤️❤️❤️

به منم بگو 🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....