2777
2789
عشقی که دو طرفه باشه و خاطرات خوب داشته باشه اولا جدا شدنی نیست که بخواد به مرحله فراموشی برسه چون پ ...

عشق یک طرفه واقعا خودش یه عذابه دقیقا همینطوریه یه کارایی میکنه که ذوقت کور میشه هی منتظری بیاد حرف بزنین اما اینقدر عادی و خشک حرف میزنه حس اضافه بودن میکنی

اینکه هی خودتو بکشی براش اما اون نبینه خیلی حس بدیه

بعدشم که تصمیم میگیری ترکش کنی بازی فکرش از ذهنت بیرون نمیاد همش میگی چرا نشد چرا و همش امید داری که برگرده اما فقط اینا ذره ذره آبت میکنه ذره ذره نسبت به همه چی بی ذوق میشی

من خودم همینم...واقعا بی ذوق شدم الانم کسی میاد که میگه دوست دارمو اینا من دیگه باورم نمیشه اصلا هیچکس به چشمم نمیاد دلم نمیخواد با کسی در ارتباط باشم ولی هی به اون فکر میکنم یه شبایی میگم چرا فقط من حالم بد باشه و اون الان خوشحال باشه رابطش خوب پیش بره چرا فقط من باید عذاب بکشم اما دوباره روز که میشه هی بهش فکر میکنم هی چکش میکنم نمیدونم چیکار کنم بخدا

چه خوب بی مهربونی هر دو سر بی

که عشق یک سر بس دردسر بی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عشق یک طرفه واقعا خودش یه عذابه دقیقا همینطوریه یه کارایی میکنه که ذوقت کور میشه هی منتظری بیاد حرف ...

من جواب چراهای ذهنم رو اینجور میدادم که آدم من نبود قلبش مال من نبود و نباید خودمو حیف اون آدم میکردم..کور شدن ذوقت حال بدت رو مدام برا خودت مرور کن که باعثش اونه و بگو چرا برم چک کنم دلیل حال بدمو؟ تنها و تنها راه حلش کنترل ذهنته ذهنتو بتونی کنترل کنی مثل اب خوردن فراموشش میکنی من مثلا میومد یادم میخاستم چکش کنم به خودم میگفتم غلط میکنیییی بعد خودمو سرگرم کار دیگه میکردم کلااا پاکش کن تا اومد یادت بهش فحش بده که بدت بیاد ازش😂 بی شوخی دختر گلم اونی که مارو ندید نادیده گرفته میشه بیخیال دنیا نیازی هم نیست الان بری تو رابطه بزار ردحت و ذهنت ارامش و درسش رو بگیره بعد حالا بسپر به خدا و تقدیر.. واسه خودت مثلا هدف بزار و تمرکزت رو بزار روی اون کمکت میکنه هواهم که داره خوب میشه کم کم صبحا زود میخام برم پیاده روی که شبا ساعت ۱۰ بحابم اینجوری وقت فکر کردن به آدم اضافی رو نداروم 💅😉

بسپار به تقدیر

من جواب چراهای ذهنم رو اینجور میدادم که آدم من نبود قلبش مال من نبود و نباید خودمو حیف اون آدم میکرد ...

میشه بیای روبیکا یا تلگرام کمکم کنی

بخدا نمیدونم چیکار کنم