به این فگر گردی که اون الان حالش خوبه و تو فقط عذا گرفتی؟ آخه سنگ کیو به سینت میزنی دختر؟ خودتو نباز ...
چطور تونست چطوری سه سال فراموش کرد چطوری گولم زد منه احمق گول حرفاش خوردم اصلا دوسم نداشت خانوادش رفیقاش میدونستن مامانش با مامانم صحبت کرد خودش خراب کرد چرا
آرهروی مبل رو به روییم دراز کشیدهبچه هاشم تو اتاق خوابنعشق حتی اگه بهش برسیم سختهکلا سختی داره راحت ...
وای من آرزومه دخترم و پسره هردو عاشق شن ولی یه عشق سالم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا ارزش خودتو میاری پایین؟ به جای اینکه پسر تلاش کنه تو تلاش میکنی؟ عزت نفستو نیار پایین دختر تو لا ...
دیگه سنم داره میره بالا تا الان چیزای بهتر نیومدن بخاطر همین چسبیدم به این چون خودم دوسش دارم خیلی کم پیش میاد به یکی حسی داشته باشم میدونم دارم خودمو بی ارزش میکنم همه اینارو میدونم ولی اولین باره یکیو اینقد دوس دارم😭😭😭😭😭
چطوری فراموش کردی چقدر زمان برد؟ پس چرا میگن عشق فراموش شدنی نیست
عشقی که دو طرفه باشه و خاطرات خوب داشته باشه اولا جدا شدنی نیست که بخواد به مرحله فراموشی برسه چون پسر اگر عاشق باشه هیچ جوره اون دختر از دست نمیده... ولی عشق یه طرفه تو هی خودتو میکشی به چشمم بیای تهش میبینی نه انکار دوست نداره یا از رو عادت باهاته یا حس معمولی میبینی اولویت نیستی ذوقت کور میشه یا یه حرفایی بهت میزنه که دلت خیلیییی بد میشکنه همش توی استرس و نگرانی و تنشی و این کم کم باعث میشه بخوای از اون وضع فرار کنی... انقدر اذیت میشی یهو میبینی هیچ حسی نداری یهویی سر ریز میشه همه چی... چرا هست فراموش میشه من فکر کن الان دوماهه دیگه بهش فکر نمیکنم اینم بگم قبلش چهارسال درگیر بودم چهارسال عذاب تا همین دوماه پیش دیگه گفتم گور بابات بابا ولم کن همش حال بد...تنها کاری که لازمه کنی اینکه خودتو پیدا کنی عاشق خودت شی..و خودتو لایق شخصی بدونی که بپرستت نه اینکه تو هی بری سمتش و تو دوسش داشته باشی..به خودت برس مشغول خودت شو شاد و شنگول زندگی کن وقتی خودتو دوس داشته باشی بقیه هم دوست خواهند داشت ..خودتو پیدا کن و روی خودت تمرکز کن تا ادم درست سر راهت قرار بگیره