2777
2789
عنوان

چک برگشتی

112 بازدید | 15 پست

سلام اگر چک برگشت بخوره

چه مدت بعدش حساب های کسی که چک داشته مسدود میشه؟؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
حافظم معیوب شدهولی فکر کنم.... آنی مسدرد میکنن همه حسابا رو و باید تا ۷ یا ده روز بری بانک رفع اثر ک ...

شوهرم چک داشت مبلغ سنگین گفت بهش طلا بدم ندادم حالا میگه چک برگشت خورده خودم شک دارم دروغ زیاد میگه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شوهرم چک داشت مبلغ سنگین گفت بهش طلا بدم ندادم حالا میگه چک برگشت خورده خودم شک دارم دروغ زیاد میگه

کل حساباش رو اونوقت مسدود میکنن

من دو سه ماه پیش چکم برگشت خورد

همه حسابامو خودکار مسدود کرده بودن

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔

کل حساباش رو اونوقت مسدود میکننمن دو سه ماه پیش چکم برگشت خوردهمه حسابامو خودکار مسدود کرده بودن

همون لحظه مسدود میکنن یا بعدش؟؟؟

ماله من فردا عصرش شد

امروز چک برگشت خورده

فردا مسدود میشه؟ چرا فکر میکنم دروغ میگه شوهرم

همون لحظه مسدود میکنن یا بعدش؟؟؟

همین که برگشت خورد همون روز

من دونه دونه از بله پیام می اومد فلان حسابت از ملت مسدود شد

از پست بانک و ....

بعدش که رفع اثر کردم همون روز هم حسابام باز شد

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔

همین که برگشت خورد همون روزمن دونه دونه از بله پیام می اومد فلان حسابت از ملت مسدود شداز پست بانک و ...

چون ظهر غذا سفارش داده بود برای همین گفتم اگر چکش برگشت خورده چ جوری سفارش داده

از دست آقایون😅😅

مبلغ کمی نبود 300 ملیون

بهم گفت طلا بده گفتم نقد میدم چک میگیرم ازت قبول نکرد