goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 عنوان چک برگشتی 112 بازدید | 15 پست سلام اگر چک برگشت بخوره چه مدت بعدش حساب های کسی که چک داشته مسدود میشه؟؟ به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه .............. دیروز | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3178 حافظم معیوب شدهولی فکر کنم.... آنی مسدرد میکنن همه حسابا رو و باید تا ۷ یا ده روز بری بانک رفع اثر کنی تا باز کنن و فرم پر میکنن تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔
goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 حافظم معیوب شدهولی فکر کنم.... آنی مسدرد میکنن همه حسابا رو و باید تا ۷ یا ده روز بری بانک رفع اثر ک ... شوهرم چک داشت مبلغ سنگین گفت بهش طلا بدم ندادم حالا میگه چک برگشت خورده خودم شک دارم دروغ زیاد میگه به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3178 شوهرم چک داشت مبلغ سنگین گفت بهش طلا بدم ندادم حالا میگه چک برگشت خورده خودم شک دارم دروغ زیاد میگه کل حساباش رو اونوقت مسدود میکننمن دو سه ماه پیش چکم برگشت خوردهمه حسابامو خودکار مسدود کرده بودن تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔
goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 کل حساباش رو اونوقت مسدود میکننمن دو سه ماه پیش چکم برگشت خوردهمه حسابامو خودکار مسدود کرده بودن همون لحظه مسدود میکنن یا بعدش؟؟؟ به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 زوود چقدر زمان میبره مسدود بشه؟ به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 ماله من فردا عصرش شد امروز چک برگشت خورده فردا مسدود میشه؟ چرا فکر میکنم دروغ میگه شوهرم به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
آقاسالار عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 6053 امروز چک برگشت خورده فردا مسدود میشه؟ چرا فکر میکنم دروغ میگه شوهرم میگم ماله من اینجور بود
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3178 همون لحظه مسدود میکنن یا بعدش؟؟؟ همین که برگشت خورد همون روزمن دونه دونه از بله پیام می اومد فلان حسابت از ملت مسدود شداز پست بانک و ....بعدش که رفع اثر کردم همون روز هم حسابام باز شد تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔
goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 همین که برگشت خورد همون روزمن دونه دونه از بله پیام می اومد فلان حسابت از ملت مسدود شداز پست بانک و ... چون ظهر غذا سفارش داده بود برای همین گفتم اگر چکش برگشت خورده چ جوری سفارش داده به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3178 چون ظهر غذا سفارش داده بود برای همین گفتم اگر چکش برگشت خورده چ جوری سفارش داده از دست آقایون😅😅 تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔
goligoliii17 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 7970 از دست آقایون😅😅 مبلغ کمی نبود 300 ملیون بهم گفت طلا بده گفتم نقد میدم چک میگیرم ازت قبول نکرد به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
البالوخشک عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3178 مبلغ کمی نبود 300 ملیون بهم گفت طلا بده گفتم نقد میدم چک میگیرم ازت قبول نکرد حق داشتی واقعنچون طلاهم فروختنی نمیشه خرید دیگه تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔