واقعا چرا بین کاربرا فرق میزارید؟؟؟ علتش چیه ؟ کسی که هزار بار توهین کرده و برای اینو اون تاپیک میزنه و بد دهنی میکنه و سلامت روان نداره و ادامه میده تعلیق نمیشه؟؟جالبه طرف همچنان داره به توهین ادامه میده بعد فقط اومدی تذکر دادی ، چرا بین کاربرا فرق میزارید ؟ واقعا برام سواله چرا کاربری بعضیا رو با چنگ و دندون حفظ میکنی و هواشونو داری @niniyar
وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته
هیچی تاپیک زد چرا اقایون میرن زن جوون میگیرن منم گفتم جوون خوبه دیگه تر گل ور گلن. شروع کرد توهین و فحاشی اقا تو مجرد موندی تو سن بالا به من چه ربطی داره تو علت پرسیدی تاپیک زدی منم جوابتو دادم من اصلا نمیدونستم این چند سالشه فقط گفتم جوون چون ترگل و ورگله یهو شروع کرد ب فحاشی
این کامنت شماست درسته ؟تر گل ور گل خوبه دیگه سن بالا میخوان چیکار
بله من نظرمو دادم ولی یهو شروع کرد فحاشی که همین شماهایین که این حرفارو میزنید کسی مارو نمیگیره رفته تاپیکم زده در مورد من تاپیکش ترکید خوب اگه مشکل داری با جواب صادقانه تاپیک نزن