2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اتفاقا لوندی ذاتیه تقریبا

با تمرین هم میشه یکم اوکیش کرد

اینایی ک اداشو در میارن، بیشتر دل آدمو میزنن و ضایع اس

بعدشم مهم نیس مردا چی دوس دارن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ذاتیه ینی خودت مثلا از اولش با عشوه و ناز حرف بزنی و وسط صحبت کردن حرکات چشم و ابرو و لب با ناز انجام بدی اگه بلد نیستی لطفااا ااداشو در نیار خیلی چندش میشه

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

اتفاقا لوندی ذاتیه تقریبابا تمرین هم میشه یکم اوکیش کرداینایی ک اداشو در میارن، بیشتر دل آدمو میزنن ...

خب همشون دل ادمو میژنن و ضایع هستن تقریبا

چرا من دیدم صدا نازک میکنن و میگفتن ذاتی لوندیم بعد اتفاقی یک جایی شنیدم صدای واقعی شون رو

عشوهو واقعا هم ذاتی هستاونی که ادا میاد تهوع اوره

همشون ادا هستن و تهوع اورن تقریبا

میدونم عشوه هست دیگه

به نظرم دحترایی که خیلی توی روابط بودن اینو بلدن

هرچند من دختر ساده و معصوم به نظرم خیلی جذابتره

ستاره های هالییوودی همه خودشونن و همت دوستشون دارن

فقط توی ایران باید هی تغییر بدی خودتو برای مردا

ذاتیه ینی خودت مثلا از اولش با عشوه و ناز حرف بزنی و وسط صحبت کردن حرکات چشم و ابرو و لب با ناز انجا ...

ااصلا ذاتی نیست چون من همینا که خیلی ناز میکنن و میگن طبیعی هستن

شنیدیم جاهایی اتفاقی صدای واقعی شون رو