2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 56 پست
ببین تحقیق کردیم گفتن ک خیلی خوبه و سیگار دیدن بکشه ما هم اصلا خانوادمون اهل سیگار و قلیون یا مشروب ...

بپرس بگو انشالله که اهل دود نیستی😄

نه خاصم، نه معمولی؛ یه نسخه ام که دیگه تولید نمیشه.😏»❌️تفففف به روی ماهتون درخواست ندین❌️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه برام مهم نیست اگه تفریحی میکشه یعنی جلسه اول نپرسم؟ مامانم میگه بپرس😕

اخه میدونی جلسه اول هیچی قطعی نیست یه جوریه

معلوم نیست به جلسه دوم بکشه یا نه

بازم مادرتون میگن بپرس تجربه دارن

میخوای بپرسی خب خیلی ساده بگو دخانیات مصرف میکنید؟

بیشتر بذار اون حرف بزنه بگو از خودش بگه اون راجب خودش توضیح بده بیشتر رفتارش دستت میاد .

بعدم آشنایی با چهار تا سوال صورت نمیگیره بیشتر رفت و امد کنین برین بیرون رفتارشو در مواجهه با بقیه تو ترافیک تو حساب کردن تو همچی بسنج رفتارش یا خانوادشم خیلی مهمه اگه به خانوادش احترام نمیذاره بدرد نمیخوره

سن و سال و تحصیلاتشو بپرس بعد چیزایی که واست مهمه بپرس اینکه مثلاً اهل دود و دم هست یا نه یا دوست و رفیق داره که باهاشون رفت و آمد داشته باشه و اینکه باید باهاش یه بار بری بیرون اگه دیر اومد سر قرار و بهانه آورد و سر و تهشو خواست با یه پارک رفتن و دوتا آب میوه هم بیاره همونجا پرونده اش رو ببند

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...

خب خدارو شکر بلاخره یکی از دخترای نی نی سایت از مجردی در اومد 😀 بقیه یا چص ناله میکنند که کات ر کرد ...

ربطی به چ..ناله نداره شایدتوی مجردی شرایط سختی داره طرف دوس داره یکی که آدم باشه وخوب وامن بیادتوزندگیش وخوشبخت بشه ...

ولی نیستتتت