همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ببین خجالت رو بزار کنار ...اول بپرس نظر شما در مورد کار و درسم چیه ....بعد ک سر صحبت باز شد بگو درمورد خونه چی اگر به تفاهم رسیدیم قرارع کجا زندگی کنیم
بیشتر بذار اون حرف بزنه بگو از خودش بگه اون راجب خودش توضیح بده بیشتر رفتارش دستت میاد .
بعدم آشنایی با چهار تا سوال صورت نمیگیره بیشتر رفت و امد کنین برین بیرون رفتارشو در مواجهه با بقیه تو ترافیک تو حساب کردن تو همچی بسنج رفتارش یا خانوادشم خیلی مهمه اگه به خانوادش احترام نمیذاره بدرد نمیخوره
سن و سال و تحصیلاتشو بپرس بعد چیزایی که واست مهمه بپرس اینکه مثلاً اهل دود و دم هست یا نه یا دوست و رفیق داره که باهاشون رفت و آمد داشته باشه و اینکه باید باهاش یه بار بری بیرون اگه دیر اومد سر قرار و بهانه آورد و سر و تهشو خواست با یه پارک رفتن و دوتا آب میوه هم بیاره همونجا پرونده اش رو ببند