2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 56 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای😁😂😂😂 اخه میگی میخوام اولش نره هایهو یه سوالی میکنی سو تفاهم میشه نمیدونم والادر مورد شغلش بپر ...

آره منم همینو میگم

مامانم میگه سوال چرت و پرت نپرسی ها

بعد میگه سن و شغلشو و این چیزا هم میدونی نپرس

خب من چی بپرسم 😂

ببین تحقیق کردیم گفتن ک خیلی خوبه و سیگار دیدن بکشه ما هم اصلا خانوادمون اهل سیگار و قلیون یا مشروب ...

بیین من با یک پسره رفتم دیت الان باهاش دوستم قرارمون از اول ازدواج بود ....بهش گفتم نظرت در مورد کار داریم چیه ادامه بدم یا ن ....کجا قرارع زندگی کنیم ...اهل مشروب اینا نیستی همینا رو پرسیدم

آره منم همینو میگم مامانم میگه سوال چرت و پرت نپرسی ها بعد میگه سن و شغلشو و این چیزا هم میدونی نپرس ...

بشین نگاه کن لذت ببر پس 😂 هوش مصنوعی هم یه سرچ کن

بهش بگو سوالات ساده برای جلسه اول آشنایی ببین چیا میاره

بیین من با یک پسره رفتم دیت الان باهاش دوستم قرارمون از اول ازدواج بود ....بهش گفتم نظرت در مورد کار ...

الان این ک خاستگار سنتیه من چجوری بپرسم کجا قراره زندگی کنیم زشت نباشه

اخه فقط با مادرش زندگی میکنه