2777
2789

خب چی بگیم؟

من هر چقدر راجع بهش فکر میکنم از نظرم منطقی نیست اما خب به نظرم ممکنه ۵۰ ۵۰ درست باشه

ولی به طور قطعی نمیدونم!

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چی بگیم؟من هر چقدر راجع بهش فکر میکنم از نظرم منطقی نیست اما خب به نظرم ممکنه ۵۰ ۵۰ درست باشه ولی ...

بهش اعتقاد دارم

میخوام بدونم زندگیم بعد مرگ چی میشه

برای همیشه تموم میشیم؟

دنیای بعد از اینجا چجوریه؟

اگه قراره تناسخ پیدا کنیم تا کی؟

کتاب سه دقیقه تا قیامت بخون عزیزم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بهش اعتقاد دارم میخوام بدونم زندگیم بعد مرگ چی میشهبرای همیشه تموم میشیم؟دنیای بعد از اینجا چجوریه؟ا ...

وقتی بمیری اگر تناسخ واقعی باشه ممکنه توی یه جسم دیگه دوباره متولد بشی اگر هم راست نباشه که میری اون دنیا و بر اساس اعمالت یا میری بهشت یا جهنم

و اگر تناسخ راست باشه تا زمانی که روحت کامل پاک و بدون گناه بشه ممکنه توی جسم های مختلف متولد بشی

بهشت جهنم واقعا وجود دارن؟فعک نکنمبهشت و جهنم همین دنیاستتت

آره بهشت و جهنم واقعا وجود داره من آدم مذهبی نیستم اما واقعا به بهشت و جهنم اعتقاد دارم البته نگران نباش افراد عادی نمیبرن جهنم مگه قتل عمد انجام بدی حق الناس دزدی کنی مواد فروشی کنی

هر گناه دیگه که انجام داده باشی توبه کنی بخشیده میشی ولی برای حق الناس اول باید توبه کنی بعدش بری از اون شخصی که در حقش ظلمی مرتکب شدی حلالیت بطلبی و براش جبران کنی

مذهبیه؟

یه رمانه

از آدمایی که مردن و بعد زنده شدن خاطراتشونو گفتن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
آره بهشت و جهنم واقعا وجود داره من آدم مذهبی نیستم اما واقعا به بهشت و جهنم اعتقاد دارم البته نگران ...

بنظرم بهشت و جهنم اونطوری که میگن نیس

ادم وقتی امروز ظلم کنه شب وقتی میخوابه روحش در عذابه

امکان نداره عذاب وجدان قلقلکش نده!

و همون میشه جهنمش

و برعکس

اینکه 600 بار بندازن تو ابجوش و در بیارن و نم چی اصننن غلطه

چون از قدیم ایام به ما اینارو گفتن ما فک میکنیم حقیقت داره

ولی جدی نمیدانم

چرا از اون دنیا نشونه ای نیست که مطمئن شیم

بنظرم بهشت و جهنم اونطوری که میگن نیس ادم وقتی امروز ظلم کنه شب وقتی میخوابه روحش در عذابهامکان ندار ...

آره منم با این حرفا که میگن میندازن توی آبجوش اینا اصلا موافق نیستم خدا خودش گفته مهربان و بخشنده هست حالا درک نمیکنم چرا یه سری ها استغفرالله خدا رو ظالم جلوه میدن

اما خب نشونش قرآن هست