2777
2789
عنوان

تراز معدل

59 بازدید | 12 پست

معدل 15تراز 6400میده به نظرتون 12.71 تراز 5000میده؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

پارسال من میانگین نمراتتم ۱۰ شد تراز ۵۵۰۰باید نمرات رو تک تک بگی عشقم

معدلتون چند شد؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمرات تک درس مهمه مثلا زیستت رو برگه چند اوردی ؟

انسانیم

من لیسانس دارم گلم فقط امتحان نهایی شرکت کردم معدل مهم نیست

واسه فرهنگیان معدلم مهمه چون تراز میده میخواستم ببینم معدل 15تراز 6400میده یعنی 12.71 5000میده یا نه

من تجربی بودم انسانی تراز بهتر میده

واقعا؟ یعنی انسانی تراز بالاتری مبده؟

واسه فرهنگیان معدلم مهمه چون تراز میده میخواستم ببینم معدل 15تراز 6400میده یعنی 12.71 5000میده یا نه

نه عزیزم داری اشتباه میزنی

باید معدلت بالا باشه درست

اما به معدل تراز نمیدن به نمرات تک درس تراز میدن

نه عزیزم داری اشتباه میزنی باید معدلت بالا باشه درست اما به معدل تراز نمیدن به نمرات تک درس تراز مید ...

پس این چیه

در جدول زیر میتوانید مشاهده کنید هر معدل چه ترازی میدهد:

معدل 20تراز 10600

19تراز9100

18تراز8000

17تراز7300

16تراز 6800

15تراز 6400