دالگوم مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 584 عنوان نهایی | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 41 پست اگه معدل نهایی هام خوب باشهو کنکور تقریبا هیچی نزنممیتونم چیزی قبول شم؟ دیروز | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالگوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 584 کسی دارع بهت اینو میگه که امسال از این تفکر ضربه خوردهو رتبه لب مرزی شده معلوم نیست باید یع سال دیگه ... میشه بدونم معدلت چند بود؟
آوین_جونم عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 1057 میشه بدونم معدلت چند بود؟ ۱۹.۳۵ میشمدرصدام هم میانیگن ۱۴ بخدا بدونی چقد پشیمونم چرا صدمو برای کنکور نذاشتمالان داری اینطور میگی پیرا هم بیارم اوکیهولی بعد از کنکور دلت میسوزه چرا با ده پونزده درصد بیشتر نتونستی بری پزشکی
سحرja عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 1133 نهاییای دوازدهمو حساب کردم اگه نهایی یازدهمت هم خوب باشه میتونی چون یازدهم هم تاثیر داره اما معدل ۱۵ یکمی پایینه اگه سهمیه داشته باشی خوبه زین درد ، خون گریست سپهر و ستاره هم ☆★☆ خون گشت قلبِ لعل ، ودلِ سنگِ خاره هم ♡♥︎♡
خلوت_نشین عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1078 اگه نهایی یازدهمت هم خوب باشه میتونی چون یازدهم هم تاثیر داره اما معدل ۱۵ یکمی پایینه اگه سهمیه داش ... بد ندادم یازدهمو خوب بود
دالگوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 584 ۱۹.۳۵ میشمدرصدام هم میانیگن ۱۴ بخدا بدونی چقد پشیمونم چرا صدمو برای کنکور نذاشتمالان داری اینطور میگ ... اره اینم درسته🥲امیدوارم همه چی خوب پیش بره واقعا
آوین_جونم عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 1057 اره اینم درسته🥲امیدوارم همه چی خوب پیش بره واقعا بشین صد خودتو بذار عزیز دلم جفتشونو قشنگ کار کن موفق باشی❤️
سحرja عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 1133 بد ندادم یازدهمو خوب بود اگه خوب باشه با سهمیه میتونی یه رشته خوب بیاری رشتت چیه ؟معمولا تجربی باید رتبه بالا تری داشته باشی زین درد ، خون گریست سپهر و ستاره هم ☆★☆ خون گشت قلبِ لعل ، ودلِ سنگِ خاره هم ♡♥︎♡
خلوت_نشین عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1078 اگه خوب باشه با سهمیه میتونی یه رشته خوب بیاری رشتت چیه ؟معمولا تجربی باید رتبه بالا تری داشته باشی انسانی.منطقه دوام.زاهدان. نمیخوام شهر خودم بمونم میخوام شیراز.مشهد.اصفهان.بنظرتون شانسی دارم؟سهمیه ندارم هیچی
دالگوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 584 بشین صد خودتو بذار عزیز دلم جفتشونو قشنگ کار کن موفق باشی❤️ مرسییی عزیزم❤️ . حتماً تا جایی که بتونم برای جفتشون تلاش میکنم. تو هم ایشالا به چیزی که میخوای برسی، موفق باشی ❤️🫂
آوین_جونم عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 1057 مرسییی عزیزم❤️ . حتماً تا جایی که بتونم برای جفتشون تلاش میکنم. تو هم ایشالا به چیزی که میخوای برسی، ... ممنون عزیزدلم😘😘
سحرja عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 1133 انسانی.منطقه دوام.زاهدان. نمیخوام شهر خودم بمونم میخوام شیراز.مشهد.اصفهان.بنظرتون شانسی دارم؟سهمیه ن ... ان شاالله که یه رشته خوب میاری شهرای بزرگ رقابت های بیشتری داره اگه قصدت اینه که شهر خود ت نمونی شهرای دیگه ام هست زین درد ، خون گریست سپهر و ستاره هم ☆★☆ خون گشت قلبِ لعل ، ودلِ سنگِ خاره هم ♡♥︎♡