2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 41 پست
ای جووونممم که عزیزدلمی😍😍😍منم تورو میبینم کیفم کوک میشه دلبرم🥰🥰😍❤️❤️❤️💋💋💋وااای کووو نازیییی ...

اوخودااااااا 😍😍❤️🥲🥰

بعدا میفرستم الان نه😂

چون هر دقیقه باید با اتوی مو و سشوار استایلش کنم ، الانم از خواب بیدار شدم همش سیخ شده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنید به عشقم برسم:)🥺🎀

اوخودااااااا 😍😍❤️🥲🥰بعدا میفرستم الان نه😂چون هر دقیقه باید با اتوی مو و سشوار استایلش کنم ، الان ...

🤣🤣🤣🤣🤣نازی دوستم چتری پرده ای زده بود..از ارایشگاه اومد هلووو...رفت خونه فرداش شد لولو🤣🤣🤣😂گفتم ریدیییی که ..گفت بلد نیستممم درسش کنم نازی🤣🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

🤣🤣🤣🤣🤣نازی دوستم چتری پرده ای زده بود..از ارایشگاه اومد هلووو...رفت خونه فرداش شد لولو🤣🤣🤣😂گف ...

واییییییی این منممممممم 🤣

ولی خو من بلدم🤣

الان کلا موهام سیخ سیخی😑🤣

دعا کنید به عشقم برسم:)🥺🎀

واییییییی این منممممممم 🤣ولی خو من بلدم🤣الان کلا موهام سیخ سیخی😑🤣

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂وای دیدن داری الان

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

زهر ماررررر 😭😭😭😒😒🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🧝♀️🧝♀️🧝♀️اینحوری شدی الان

نه لعنتیییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان درستش کردم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چیزی ک توی ذهنم میمونه پاک نمیسه🤣