2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 101 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقد فضول چرا باید نظر بدن اصن جهاز هدیه س اصن نظر دادن نداره واقعا

برادر شوهر من که زندگیشم بهم خورده چون زنش سیلور گرفت وسایلش رو و من سفید گرفتم (چون از سفید خوشم میومد) هنوز میگه کسی سفید نمیخره زرد میشه و فلان همینقدر فضول

آخه اصن نمیدونم چی به چیه واقعا هی میخواستم برم امین حضور یا شوش میگه نه اونا سرمون کلاه میذارن مغاز ...

یکم تحقیق کن عزیزدلم

بدونی چیه ب چیه

ب عنوان کسی ک داره جهاز میخره خیلی اطلاعاتت کمه

بین برقیا نینجا،تفال،فیلیپس،بوش،براون،وی اف ام wfm،افن باخ ووووووووو کلی برند دیگ

اینارو بگرد اصلشو پیدا کن برا برقیات تا چن سال انشالله اخ نمیگه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یکم تحقیق کن عزیزدلمبدونی چیه ب چیهب عنوان کسی ک داره جهاز میخره خیلی اطلاعاتت کمهبین برقیا نینجا،تف ...

آخه الان دیگه خارجی کلا نمیاد واقعا

همشون ایرانین فقط برند خارجی میزنن

آخه الان دیگه خارجی کلا نمیاد واقعا همشون ایرانین فقط برند خارجی میزنن

ببین برا ماشین لباسشویی حرفتو قبول دارم

خودم دنبال ال جی بودم گفتن چین مونتاژ میشه گارانتی اینام ک هیچ

اما

برا برقی کوچیکا اونم هرجایی ن مغازه های مخصوص،سایتای معتبر بگردی پیدا میکنی

چون خودم خیلی درگیر خرید جهزینم میدونم دیگ 💕

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بابام زحمت میکشه آخه میخام عزتش حفظ بشه ببخشید میگم یکم حرف مفت زنن خانواده طرف مقابل🤐

ببین ادم اشغاال حرفی ک میخواد بزنه میزنه ،بنداز تو سطل اشغال و اصلا تو زندگیت بزرگشون نکن .

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱