فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 2132 عنوان نگرانم 25 بازدید | 5 پست راجب شرایط بد دادگاه ها صحبت کردم با یک خانمی بحث ام شد اینجا آیا سیاسی محسوب میشه ؟ الان نمیتونم حرف هام رو پاک کنمولی بعد پشیمون شدم دیدم حق با خانمه هست . شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی امروز | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1839 نه عشقم رو عقایدت بمون نهایتش تعلیق میشی هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 2132 نه عشقم رو عقایدت بمون نهایتش تعلیق میشی تعلیق که برام مهم نیست .میترسم برسه به مقامات بالا از کار بیکار بشم بیفتم زندان شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1839 تعلیق که برام مهم نیست .میترسم برسه به مقامات بالا از کار بیکار بشم بیفتم زندان نه خیلی جدی نگیر این جا رو چیزی نمیشه نگران نباش هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
فالوده_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1404/12/09 تعداد پست: 2132 نه خیلی جدی نگیر این جا رو چیزی نمیشه نگران نباش انشالله ممنون عزیز شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1839 انشالله ممنون عزیز خواهش میکنم عزیزم هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم