2777
2789
عنوان

شوهرم

132 بازدید | 16 پست

شوهرم با خانوادم مشکل داره اساسی

حالا خاله بچه ش بدنیا اومده مهمونی گرفتن مارو هم دعوت کردن اما این نمیاد مطمئنم چون با دایی هام مشکل داره بنظرتون چیکار کنم بهش بگم بذاره حداقل من برم؟ مطمئنم اگه بگم دعوا بپا میکنه

دختر پائیز ..🍂🍁

آره تو که مشکلی نداری هرچند میشه خودشم بیاد بهتره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلش چیه با خانواده ت،حق با کیه به نظرت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

مشکلش چیه با خانواده ت،حق با کیه به نظرت

حق با خانوادمه این ادم منزوی هیچ جا نمیره من بگم بیا بریم بهشتم نمیاد ولی رفیقاش بهش بگن بیا بریم بالای کوهم میره

دختر پائیز ..🍂🍁

آره تو که مشکلی نداری هرچند میشه خودشم بیاد بهتره

اره بیاد بهتره ولی نمیاد

میگه توام نرو تو سر سفره من غذا میخوری نرو سمت اونایب ک من ازشون بدم میاد

دختر پائیز ..🍂🍁

اره بیاد بهتره ولی نمیادمیگه توام نرو تو سر سفره من غذا میخوری نرو سمت اونایب ک من ازشون بدم میاد

لجباز خودخواه کینه ایه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

وای کینه ای اصلا مثل این ندیدم کینه ده ساله ذاره تو دلش کینه شتری گذاشته جیبش رسما

خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته مزخرف علامه دهر دیکتاتور همیشه شاکی عاصی طلبکار

خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته مزخرف علامه دهر دیکتاتور همیشه شاکی عاصی طلبکار

واقعا همه اینا هست ب علاوه افسردگی و میل ب خودکشی

دختر پائیز ..🍂🍁

اگه میبینی زندگیت تحت تاثیر قرار میگیره یه بهونه جور کن و نرو ،اینجوری که میگی شوهرت اخلاق نداره ،یه شب دورهمی رو کوفتت میکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

اره اخلاقش اینجوریه که ممکنه وسط مهمونی بهم زنگ هرچی از دهنش در میاد بگه و بعدشم بگه نیا خونه برگردم ...

پس نرو

اگه میبینی زندگیت تحت تاثیر قرار میگیره یه بهونه جور کن و نرو ،اینجوری که میگی شوهرت اخلاق نداره ،یه ...

اره اخلاقش اینجوریه که ممکنه وسط مهمونی بهم زنگ هرچی از دهنش در میاد بگه و بعدشم بگه نیا خونه برگردم خونه کتکم میزنه

دختر پائیز ..🍂🍁