2777
2789
عنوان

دانشگاههه

47 بازدید | 15 پست

دوستان بیاید راجب دانشگاه بگیددد من از اذر قراره برم دانشگاه و ترم اولی هستم

خیلی میترسم نتونم دوست پیدا کنم و تنها بمونم

چون من دوستی ندارم و تو مدرسه ام اکثرا افراد خیلی پشت سرم حرف میزدن و قضاوتم میکردن.. بدون اینکه حتی منو بشناسن

و خیلی تو اکیپی نبودم

میخوام ببینم تو دانشگاه چطوریه؟

نظری چیزی؟:)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو دانشگاه کسی به کسی کار نداره مگر اینکه خودت خودتو بندازی تو حاشیه

اخه من تو مدرسه ام اصلا حاشیه نداشتم و نون و ماستمو میخوردم ولی خیلیا بشدتتت ازم بدشون میومد نمیدونم حالا از روی حسادت بوده یا چی چون درسم خوب بود ولی پاچه خوار نبودم هیچوقت و البته بگما یک سال دیر وارد این کلاسمون شدم و وقتی اومدم همه دوست و اکیپ شده بودن و منو اصلا راه نمیدادن :/

دوست میشی کم کم

درستو بخون، تو اکیپ نرو، ترم اول با کسی سعی کن تو رابطه نری

با هیچکس صمیمی نشو اون اول، پشت سر کسی غیبت نکن

از کسی خوشت اومد به بقیه نگو و ارتباط بگیر و معمولی باش. خیلیم گوشه گیر نباش و توی مباحثم شرکت کن اگه دوست داشتی

دوست میشی کم کمدرستو بخون، تو اکیپ نرو، ترم اول با کسی سعی کن تو رابطه نریبا هیچکس صمیمی نشو اون اول ...

اره اصلا تو فکر رابطه که نیستم چه ترم اول چه اخر و غیبتم اصلا نمیخوام بکنم واقعا یهو یه کلاغ چهل کلاغ میشه حاشیه درست میشه خوشم نمیاد

اونایی که خیلی جوگیرن ترم اول دوست پسر دوست دختر میگیرن 😅

وای خداروشکر اصلا تو فکر رابطه نیستم 😆😂 فقط امیدوارم یه دوست که علایق و شخصیتش مثل خودم باشه پیدا کنم چون من دوست صمیمی خیلی داشتم ولی همشون به یه نحوی خراب شدن🥲

وای خداروشکر اصلا تو فکر رابطه نیستم 😆😂 فقط امیدوارم یه دوست که علایق و شخصیتش مثل خودم باشه پیدا ...

کدوم دانشگاه میری؟ منم مث تو ام الان

Life is as brief as a gentle kiss . . . Why should I care? __Thornless Rose

کدوم دانشگاه میری؟ منم مث تو ام الان

هنوز نتایج نیومده نمیدونم🥲 ولی خودم امیدم به روزانه تهرانه و البته خوارزمی ام خیلی دوس دارم ولی خب تا نتایج نیومده نمیشه حرفی زد تازه یه ماهم طول میکشه جواب قبولی دانشگاه بیاد مردیم🫩🤧

هنوز نتایج نیومده نمیدونم🥲 ولی خودم امیدم به روزانه تهرانه و البته خوارزمی ام خیلی دوس دارم ولی خب ...

عههههه

منم شاید 😭😭

امیدم به تهرانه

وگرنه شهیدبهشتی

رشتت تجربیه نه؟ من ریاضیم امیدوارم هرچی علاقته بیاری چی دوست داری؟

مرسییی تو هم همینطور

آره تجربیم

خودم دارو دوست دارم ولی بازم نمیدونم چی برم